Super Playboy

Ik heb de playboy geurtjes meerdere keren in de winkel zien staan en ik moet bekennen dat ik nog nooit kennis heb gemaakt met één van de luchtjes, of ze heb geroken in de winkels. De verpakking trok mij vaak niet zo aan en ik vond het echt een merk voor tieners in plaats van voor de volwassen vrouw. Ik heb deze week mijn vooroordelen over het merk aan de kant geschoven en kennis gemaakt met het nieuwste luchtje van Playboy, namelijk Super Playboy. Deze parfum is zowel verkrijgbaar voor vrouwen als voor mannen. Ik heb de vrouwenparfum getest en ik moet zeggen dat ik aangenaam ben verrast.

De verpakking ziet er echt mierzoet uit, een echte playboy verpakking zo met het roze en het zwart. Het flesje vind ik wel erg schattig met de bunny oren en het snoezige strikje.

Ontdek een wereld waarin ALLES kan en waarschijnlijk ook zal gebeuren… Uit het duister van de nacht doemt een nieuwe superheld op, een meester in verleiding. Maak kennis met Super Playboy. Met één verleidelijke spray transformeren de twee nieuwe geuren van Playboy Fragrances je in dé superverleider van de avond. De lijn van Super Playboy-lichaamsverzorgingsproducten maakt de transformatie compleet. JIJ bent Super Playboy – de normale datingregels gelden nu niet meer! Ontketen je verleidingskracht en zet de avond naar je hand!

 • Een kracht die verleidt: Met een heerlijke mix van margarita’s, energy drink en mandarijn vang je in no time zijn aandacht!
 • Een kracht die betovert: Met een noot van exotische paradijsbloem, zoete fresia en de gewoonweg verrukkelijke ‘amour en cage’ betover je hem gegarandeerd.
 • Een kracht die een onvergetelijke indruk achterlaat: Seal the deal met sensuele amber, warm massoiahout en sexy muskus. Zo blijf je altijd in zijn dromen aanwezig!

Toen ik voor het eerst de parfum op sprayde schrok ik wel van de zoete geur die vrij kwam. Gelukkig is de zoete geur maar van korte duur en wordt de geur naar mate hij samensmelt met je huid, een frisse geur. Naar mate de dag vordert wordt de geur wat kruidiger, door de amber, muskus en het warme massoiahout. Ik vind de geur die als laatste vrij komt en ook blijft gedurende de dag heerlijk. De zoete geur in het begin hoeft niet zo van mij, maar naar mate de geur wat langer op je huid is, is die hemels!

Eau de Toilette – 30ml                                                 €13,50

Eau de Toilette – 50ml                                                 €17,50

Body Spray – 150ml                                                      €3,55

Shower Gel – 250ml                                                      €3,29

De Super Playboy producten voor zowel hem als haar zijn verkrijgbaar bij de drogist.

14 Reacties

 1. chucky1012
  2 september 2013 / 06:16

  Ik heb er het vorige geurtje van….
  Heerlijk.

  Xoxo

 2. Linda
  2 september 2013 / 06:37

  Net als jij dacht ik dat dit echt voor jonge meiden was, maar nu ik jouw omschrijving van dit luchtje lees, dan ga ik hier zeker even naar kijken én ruiken, want dit klinkt wel erg lekker en het flesje ziet er schattig uit.

 3. 2 september 2013 / 09:06

  Ik heb ze zelf ook altijd voorbij gelopen. Na dit gelezen te hebben miss toch maar kopen..

 4. 2 september 2013 / 09:29

  De geur klinkt lekker, maar ik vind het flesje niet erg mooi. Dat vind ik zelf toch ook wel belangrijk, ik wil hem mooi kunnen neerzetten op mijn beautytafel 🙂

 5. 2 september 2013 / 10:03

  Als je deze wel oke vind, zou ik de zalmkleurige versie eens proberen! Die is superlekker..

 6. 2 september 2013 / 11:41

  Klinkt als een fijn en heerlijk parfum, ik heb zelf nog geen een geur van Playboy.

 7. 2 september 2013 / 12:27

  Dat zoete hoeft van mij ook niet zo! Maar ben nu wel nieuwsgierig!

 8. 2 september 2013 / 12:50

  Ik heb er meerdere gehad van Playboy en vind ze eigenlijk allemaal wel lekker 🙂

 9. 2 september 2013 / 22:19

  Ik ben gek op de Playboy geurtjes en ben gelijk naar de winkel gerend toen ik wist dat deze er was, maar ik heb ‘m niet gekocht, ik vond deze niet zo heel lekker. In elk geval niet bij mij passen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx