Swatches blush- en oogschaduwpalette van Kiko & look

Ik heb lang getwijfeld of ik deze swatches wel moest laten zien, omdat ik deze producten in Duitsland heb gekocht en niet iedereen daar even makkelijk is. Ik word soms ook wel hebberig door alle jaloersmakende swatches van oogschaduwpalettes & P2 nagellakjes. Ik wil dan alles hebben, maar aangezien ik in het Westen van Nederland woon, kom ik zelden in Duitsland. Ik ga niet even snel heen en weer om richting de DM te reizen. Ik kreeg toch reacties dat er een paar van jullie wel erg nieuwsgierig waren naar de swatches van de palettes & naar een look. Van de blush & oogschaduwpalettes waren meerdere soorten in Kiko & op een heleboel dingen was op het moment dat ik in Keulen was 50 % korting. Woehoe dat is altijd fijn!

Wauw wat een pigment met swatchen! Helaas vind ik het pigment op de ogen niet zo denderend. Je moet de oogschaduw op je ogen echt heel erg goed opbouwen – terwijl dat niet het geval was bij het swatchen – en je blend de kleuren vrij snel weg.

Mijn huid was echt drama op het moment van foto’s maken. Als ik een paar dagen veel vet eet (slecht eten/fastfood) dan reageert mijn huid daar heel erg op. Gelukkig is het nu alweer een stuk weggetrokken.

De blush heeft een mooie bronzertint erin en twee perzikkleurige tinten. Β Wat waarschijnlijk al op de swatches te zien is, is dat de blush heel erg poederig is. De blush moet echt voorzichtig worden aangebracht, want anders is er overal fallout te vinden.

De blush is op de wangen niet heel erg aanwezig, maar dat hoeft van mij niet zo. Ik ben ondanks de poederigheid van de blush, er wel erg blij mee.

Ben jij bekend met producten van Kiko?

19 Reacties

 1. 11 juli 2013 / 06:18

  Wow, dat palette is echt prachtig! Die kleuren, zo mooi! En je hebt er echt een ontzettend mooie look mee gemaakt!

  β™₯

 2. Wendy (B)
  11 juli 2013 / 07:15

  Kiko is leuk πŸ˜€ !

 3. Linda
  11 juli 2013 / 08:04

  Wat een mooie kleuren zitten er in je nieuwe pallet van Kiko, het merk ken ik alleen van horen zeggen. Vind je look erg mooi, alleen jammer dat je het zo moest opbouwen. Ook de blush is super

 4. 11 juli 2013 / 11:14

  Ik heb bij dit palette getwijfeld of ik hem zou kopen. Nu baal ik wel dat ik het niet gedaan want de swatches zien er mooi uit! De blush ziet er ook mooi uit. Jammer dat hij een beetje poederig is.

 5. 11 juli 2013 / 11:42

  Ik vind het doosje van de palette echt prachtig, de tinten zijn lekker zomers. Mooie look heb je er mee gemaakt. Kiko heeft echt leuke items. Ik was laatst in Oberhausen het welbekende Centro en daar zit dus een Kiko winkel. De make-up is niet heel duur en de kwaliteit van sommige producten is echt goed.
  Liefs, xxx

 6. 11 juli 2013 / 17:11

  Ik vind het allebei hele mooie producten zeg, wauw πŸ˜€

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx