Swatches najaarscollectie Trind


Onlangs deelde ik het persbericht en de bijbehorende foto’s van de nieuwe najaarscollectie van Trind. Vandaag heb ik dan ook twee swatches van de nieuwe lakken van Trind! Ik vind de kleuren van deze collectie echt prachtig gekozen en hele mooie kleuren voor het najaar! Kijk snel mee naar de swatches van deze twee mooie najaarstinten.

Ik heb twee van de vier kleuren geswatcht. Maak kennis met CC 151 of te wel Champagne Silver en de CC 152 Petrol Blue. Petrol Blue is zo op het oog een Kelly kleurtje. Een crème lakje die het al snel erg goed doen bij mij. Champagne Silver dat is een kleur waar ik even aan moest wennen en nu super blij ben met deze kleur. Swatches Trind

Ik draag op beide foto’s twee laagjes nagellak. Trind Caring Colors. Doordat de lak een lange, dunne kwast heb kan je precies je nagels lakken zonder veel te knoeien met deze caring colors.

Vooral de Champagne silver heeft mij erg verrast, dit is een kleur die zo op het eerste gezicht niet echt een kleurtje voor mij en huid is. Ik ben toch al snel fan van crème kleurtjes met een goede dekking. Toch heeft Champagne silver mijn hart wel gestolen, wat een prachtige kleur!

Ik ben met beide kleuren erg blij en ik raad deze najaarscollectie dan ook aan iedereen aan. Ik ben al langer fan van de producten van Trind (lakken en verzorgingsproducten) en ook deze lakjes worden zeker weer favoriete lakjes van mij! Deze nieuwe kleurtjes staan inmiddels bij mijn andere caring colors!

De lakken van Trind kosten €9.95 en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumeriezaken, warenhuizen, manicurezaken en schoonheidssalons. Bekende verkooppunten zijn onder andere: Douglas, Etos, DA en Bijenkorf.

10 Reacties

 1. Kelly
  17 september 2012 / 09:48

  Nee dit vind ik niks…niet echt herfstig!

  • 17 september 2012 / 10:15

   Het zijn niet echt standaard herfstkleuren, maar ik vind het juist wel leuk om eens niet groen/rood/geel als herfstkleuren te hebben!

 2. 17 september 2012 / 12:04

  Hele mooi lakjes! Vooral het blauwe lakje vind ik erg mooi.

 3. Joyce
  17 september 2012 / 16:15

  De blauwe kleur vind ik heel mooi!

 4. 17 september 2012 / 19:15

  Mooie lakjes de onderste vind ik het mooist 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx