Swatches P2 lakken

Toen ik laatst naar CentrO ging ik Oberhausen moest ik natuurlijk ook wel even de DM in! Ik heb eerder eens kennis gemaakt met P2 lakken, omdat iemand anders die voor mij had meegenomen. Ik was erg te spreken over de kwaliteit en ik was benieuwd welke collecties er allemaal op dit moment in de schappen zouden liggen in Duitsland. De meiden die in het oosten/zuiden wonen, maken wel eens jaloersmakende blogposten met allerlei dingen uit Duitsland.  Vandaag dan de swatches van de P2 lakken. 

220 flirt alert –  een crème roze lakje die met drie lagen nog niet dekkend genoeg is. Ik vind de kleur erg mooi, maar het lakje lakt gewoon niet prettig. Ik vind het ook niet fijn dat een crème lak drie lagen nodig heeft. Nee P2 dit lakje vind ik niet zo bijzonder.

620 artful is een fel groen lakje, wat op de foto niet helemaal tot zijn recht komt. Ik heb 200 foto’s gemaakt om de juiste groene kleur te laten zien, maar mijn camera vond deze groene kleur niet zo leuk om te fotograveren. Ik daarentegen ben er dol op, wat een gaaf groen kleurtje. Ik draag twee lagen artful en deze dekt in ieder geval een stuk beter dan zijn roze voorganger.

240 mignight in romance. In de 31 days of nails op dag 5 vertelde ik al dat ik gek ben op donkerblauwe lakjes. Donkerblauw kan al snel overal bij en wanneer ik het lakje vaak zat ben, doe ik er een leuke glittertopcoat overheen en je hebt meteen weer een andere manicure.  Ik vind dit een heel mooi lakje en ik ben er erg blij mee!

De prijzen van de P2 lakken zijn erg laag en mocht je in Duitsland zijn dan zou ik je aanraden om zeker even in het schap te kijken of ze leuke kleuren hebben. Toen ik in Duitsland was vond ik de kleuren niet heel erg spectaculair, maar er zijn ook regelmatige leuke LE’s te vinden.

 • P2 Color Victim nagellak €1,55 per stuk
 • P2 Last Forever nagellak €1,75 per stuk

Hebben jullie ervaring met P2 lakken?

19 Reacties

 1. 9 december 2012 / 16:24

  Hele mooie lakjes! Vooral de eerste 2 vind ik erg mooi.

 2. 9 december 2012 / 16:50

  Ik ben verslingerd aan P2 lakjes- ik denk dat ik er wel bijna 150 heb.
  Echt lang blijven ze niet zitten, maar omdat ik toch iedere dag mijn nagels lak maakt het mij niet uit.

  Leuke kleurtjes heb je uitgekozen. Dat het je gelukt is om met slechts drie lakjes huiswaarts te keren!

 3. 9 december 2012 / 16:51

  Mooie lakjes! Ik vind Artful en Midnight in Romance erg mooi 🙂 Sterker nog ik heb Artful zelf xD

 4. 9 december 2012 / 16:52

  Mooie kleurtjes! Artful vind ik vooral heel leuk! Ik heb zelf ook twee lakjes van P2 en vind het echt jammer dat ze hier niet verkocht worden.

 5. 9 december 2012 / 17:06

  Wat een geweldige lakjes! Artful heb ik ook 🙂 Echt een mooie kwaliteit ook, zeker voor die prijs 🙂

 6. 9 december 2012 / 18:35

  Mooi, ik vind die donkerbruine het leukst 🙂

  • 9 december 2012 / 19:01

   Donkerbruine? Ik denk dat je een ander kleurtje bedoelt, donkerblauw misschien?

 7. 9 december 2012 / 19:02

  Echt drie super leuke kleurtjes ! 🙂

  Liefs

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx