Sweet lips | Een smakelijke lipscrub van Lush

De winter is nog niet ten einde en je lippen hebben nog steeds extra verzorging nodig. Ik scrub mijn lippen om de paar dagen met een lipscrub. Een lange tijd heb ik zelf lipscrubs gemaakt (als daar interesse voor is, wil ik daar zeker een artikel overmaken) en ik heb een tijd geleden weer eens een scrub gekocht van Lush. Het is echt te lang geleden dat ik een bezoek heb gebracht aan de Lush. Het wordt hoogtijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Lush!

Op de site zag ik helaas dat deze lipscrub er niet meer tussen staat, maar omdat er genoeg andere lipscrubs te vinden zijn in de webshop en in de winkel zelf, review ik deze Lush lipscrub toch.

Wanneer je het potje opent ruik je meteen de zoete geur van vanille en chocolade. Het potje is vrij clean en er is niet al teveel poespas aangebracht op het potje. Ik vind het prima als een verpakking gewoon strak en clean is.  Je moet wel echt van deze combinatie houden, want de chocoladegeur is erg aanwezig.

Ik zie heerlijke ingrediënten zoals jojoba olie. Jojoba olie is erg goed als verzorgende olie, het maakt je huid en in dit geval je lippen erg zacht.

Op de foto’s is het potje nog helemaal vol, maar inmiddels is het potje (6 maanden verder) bijna toe aan vervanging. Ik denk dat ik de volgende keer de bubblegum scrub ga proberen, omdat deze naar Snowfairy ruikt, dan ruik ik toch nog de geur het hele jaar door.

Een potje scrub kost €9.95 en dat is voor een scrub wel aan de hoge kant. Je kan het of zelf maken, of je probeert het eens uit, want scrubben is erg goed voor je lippen en met deze scrub ben je gegarandeerd velletjes vrij! Ideaal voor als je je favoriete matte lipstick op wil zonder zichtbare velletjes!

9 Reacties

  1. 20 februari 2013 / 12:15

    Ik heb bubbelgum, degene met mint smaak en de pow wow. De pow wow knetterd. Ik vind ze heel fijn!!

  2. 20 februari 2013 / 12:50

    Ik gebruik nooit scrub, maar dit klinkt wel heel lekker:)

  3. 20 februari 2013 / 17:39

    lijkt me super fijn, vind m wel duur!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx