Tag | I love spring

Kelly heeft weer een leuke nieuwe tag verzonnen, namelijk de I love Spring tag! Laat ik nou eens helemaal gek zijn op de lente! Van mij mocht de lente die zich vorige week heel even liet zien, nog maanden duren. Helaas moest het weer in Nederland weer eens een eigenwijze wending nemen en zat ik weer in een sneeuwbui. 

1. Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar? Ik zie en ik draag het liefst mooie pasteltinten, maar ook felle kleuren draag ik graag wanneer de zon schijnt!

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit? Meestal ga ik met pasen gourmetten, dus dan doe ik iets lekker luchtigs aan. Ik krijg het met gourmetten zo vreselijk heet! Ik kan ook niet wachten tot ik lekker met blote voetjes in mijn ballerina’s kan stappen.

3. Als je aan de lente denkt, waar wordt je dan écht vrolijk van? Wakker worden en zien dat de lucht stralend blauw is en dat  de zon de hele dag schijnt. Ik vind het ook erg fijn dat het weer wat later licht is!

4. Wat is jouw ultieme voorjaars parfum? Light blue van DC, heerlijk voorjaarsgeurtje!

5. Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente? Ik heb allemaal leuke blousjes gekocht, speciaal voor de lente. Kan niet wachten tot het niet meer te koud is om ze aan te trekken. Ook heb ik leuke ballerina’s gekocht en die zou ik graag aan willen!

6. Van welk nummer krijg je de lente in je bol? Ik heb heel goed nagedacht over deze vraag, maar ik kan echt geen nummer bedenken waar ik speciaal de lente van in mijn bol krijg!

7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar? Ik wil heel graag nog een mooie legergroene jas, maar ik vind steeds een exemplaar die het nét niet is bleeh.

8. Welke smaak paaseitjes is jou favoriet? Ik houd totaal niet van paaseitjes, maar als ik echt moet kiezen dan eet ik twee witte paaseitjes in het jaar denk ik haha. Ik houd er gewoon niet zo van!

Share:

10 Reacties

  1. 15 maart 2013 / 06:20

    Super leuke tag, die foto van die china glaze lak is gaaf!

  2. 15 maart 2013 / 07:40

    Weer zo’n leuke tag met vragen die me echt nieuwsgierig maken naar de antwoorden!

  3. 15 maart 2013 / 11:51

    Leuke tag, ik heb ook niet echt een Lente nummer. Wel voor de zomer, haha!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx