Tag | My best things

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik een tag heb geplaatst op de site! Ik vind tags ontzettend leuk om in te vullen en vaak vinden jullie het ook erg leuk om iets meer van de persoon achter de site te weten. Benieuwd naar mijn beste gadgets, mijn beautytips en de kleding die ik het prettigst vind zitten?

Beste beautytip: Smeer geen honderd lagen over je gezicht. Met alleen een klein laagje foundation, wat make-up op je ogen en gezond uitziende blush zie je er al stralend uit. Van teveel make-up gaat je huid alleen maar dicht zitten en kunnen er juist meer onzuiverheden tevoorschijn komen.
Beste gadgets: Dat is een lastige! Ik kan niet zonder mijn telefoon, mijn Canon 1100D inclusief mijn lenzen, mijn videocamera en niet zonder laptop/pc!

Beste accessoire: Ik vind sjaals heel erg leuk als accessoire! Vooral met het oog om de koude, natte dagen is mijn sjaal op dit moment mijn beste accesoire.
Beste muziek: Justin Timberlake, Usher en R&B in het algemeen.
Beste eten: Italiaans eten hmm! Ik lust eigenlijk best wel veel dingen en ik kan enorm genieten van eten!
Beste geluid: Het geluid van mijn telefoon. Ik ben nogal verslaafd aan mijn telefoon

Beste kleding:
Ik vind vestjes en jasjes erg fijn, omdat ik het heel snel erg koud heb. Liever iets om aan uit te trekken, dan dat ik het de hele dag te koud heb.Beste leesvoer: Het tijdschrift LINDA vind ik erg fijn om te lezen en literitaire thrillers.Best thing(s) in life: Timothy, Senna en ons fijne appartement.Beste uitvinding: Internet <3

Wat zijn jouw ‘Best things’?

14 Reacties

 1. chucky1012
  16 oktober 2013 / 17:01

  Leuk om dit te weten 😉

 2. 16 oktober 2013 / 19:13

  oeh super leuke tag 😀 die ga ik binnenkort eens overnemen!

  • 21 oktober 2013 / 22:19

   Wat leuk Femke! Deze tag is ook erg leuk om in te vullen!

 3. 16 oktober 2013 / 21:09

  Leuk ingevuld. Mijn best things zijn de piano hier, mijn makeup en m’n telefoon!

  • 21 oktober 2013 / 22:22

   Wat leuk om te horen dat je piano speelt! Speel je al lang piano? Ik vind een piano erg mooi klinken en vaak zoveel toevoegen aan een liedje. Erg knap vind ik het als je piano kan spelen! 🙂

 4. 17 oktober 2013 / 13:26

  Die ga ik van je pikken!
  Leuke antwoorden, Kelly

  • 21 oktober 2013 / 22:20

   Ik zag hem inderdaad al voorbij komen Ellen, erg leuk! Overnemen mag altijd hihi!

 5. 18 oktober 2013 / 21:26

  Leuke, maar korte tag 🙂 Kende hem nog niet!

  • 21 oktober 2013 / 22:21

   De tag vind ik echt precies goed. Soms zijn tags zolang om in te vullen en te lezen, maar dit is een mooie lengte! Ik heb de tag inderdaad ook maar weinig voorbij zien komen! 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx