Tag: waarom draag jij make-up?

Deze tag is al een tijdje bezig in beautyblogland. Ik vind niet alle tags even leuk, vandaar dat ik ze ook niet allemaal plaats. Wanneer ik een tag bij mij vind passen en ik het onderwerp leuk vind dan wil ik met alle liefde een tag in. Zoals deze tag: Waarom draag jij make-up? Ik vind dit een super leuke tag die bij mijn site en bij mijn beautyliefde past. Waarom draag ik make-up?

1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?Ik ben begonnen met make-up dragen toen ik een jaar of 12 was. Een beetje onschuldig met wat mascara. Pas een paar jaar later begon ik wat meer te experimenteren met dikke lagen mascara en blauw oogschaduw. Ik was vooral fan van de mascara waar je eerst een witte laag moest aanbrengen en daarna een zwart laagje. Alleen deed ik geen één laagje, maar wel tien. Spinnenpoten gegarandeerd. Ik heb altijd al een gave huid gehad, dus ik heb ook weinig moeten camoufleren. Ik begon toen ik een jaar of 16 was met ooglooks maken bij anderen. Mijn zusje was vaak model voordat wij uitgingen.

2. Hoe voel je je zonder make-up? Ik voel mij gewoon niet mijzelf als ik geen make-up draag, onzeker zelfs. Ik heb al zo’n jong gezicht maar zonder make-up wordt dat 10 x keer verergerd. Ik vind het al veel fijner als ik alleen even wat mascara op heb.  Ik hoef geen 10 lagen op te hebben om mijn zeker te voelen, alleen zo met mijn blote-billen gezicht de straat op dat vind ik niets. Tuurlijk ga ik niet altijd helemaal in de make-up de straat op, maar het komt denk ik nooit voor dat ik geen mascara draag.  Je straalt gelijk met een beetje make-up op!

 3. Wat vind je leuk aan make-up? Ik vind het leuk dat je zo lekker los kan gaan met make-up. Je kan heerlijk experimenteren met alle kleuren oogschaduws en er iets leuks van maken. Oefenen oefenen oefenen dat is iets wat ik heerlijk vind.

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items? Ik heb wel een paar producten die ik ontzettend fijn vind en dat zijn: Too Faced Naturel eye palette, Max Factor false lash effect mascara en de Sleek Blush in Suede dat zijn de drie producten die ik wel erg fijn vind. Alleen zijn er nog wel tien producten in mijn stash die ik bij deze lijst zou kunnen neerzetten. Of je het nou echt holy grails kan noemen, dat vind ik niet. Ik heb namelijk wel meerdere blushes die ik geweldig vind bijvoorbeeld. Ik heb ook veel te veel leuke producten om mij aan één holy grail vast te houden.

Waarom draag jij make-up?

8 Reacties

 1. 27 oktober 2012 / 09:51

  ik vind ook dat je straalt met make-up op 🙂 of het nou zelfverzekerheid is of dat je precies eruit ziet zoals je wilt eruit zien. looooove make-up! ^^

 2. 27 oktober 2012 / 11:56

  Leuke tag, interessant om te weten te komen allemaal! 🙂

 3. 27 oktober 2012 / 12:20

  Wat een ontzettend leuke tag. Ik vind het erg leuk om je antwoorden te lezen 🙂

 4. 27 oktober 2012 / 14:22

  Heel leuk om te lezen! Ik draag vooral make-up om met toch net iets zekerder te voelen en ik vind het ook erg leuk om er mee bezig te zijn.

 5. 27 oktober 2012 / 23:07

  Ik voel me ook altijd zekerder met makeup op! En het is gewoon leuk om te oefenen inderdaad haha 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx