Tan Lines Tag!

De Tan Lines Tag is een tag waar wij nog niet mee zijn dood gegooid op sites. Ik vind het erg leuk om tags in te vullen en al helemaal als ze ook nog vernieuwend zijn om te lezen. Lees mee voor deze zomerse tag!

1. Een huis aan het strand of een huis bij het meer? Een huisje bij het strand, in het buitenland dan, lijkt mij wel wat! Ik ben namelijk nog nooit op het Nederlandse strand geweest, terwijl het écht lekker weer was. Als ik naar het strand ga is het daar altijd 10 graden koeler en kon ik beter ergens rondom mijn huis gaan zonnen en zwemmen. Met de warme dagen moest ik werken dus werd het strand weer niks. Dus een huisje aan het strand lijkt mij wel wat, maar dan wel aan de Spaanse grens.

2. Favoriete zomerse haarstijl? Ik kan er écht niet tegen als mijn haar los hangt. Lekker vast door middel van een knotje boven op mijn hoofd. Ik vind het heerlijk om nog een los zittend haarbandje te dragen, zodat mijn scheiding ook niet al te snel verbrand.

3. Word je bruin of verbrand je?  Ik kan wel redelijk bruin worden, alleen duurt het wel wat langer. Als ik mij niet goed insmeer verbrand ik wel, maar ik probeer mij toch echt altijd goed in te smeren als ik echt in de zon ga liggen.

4. Heb je ooit een henna tattoo gehad? Nee nooit gehad.

5. Kampvuur of ‘s avonds zwemmen? Lekker bij een kampvuur zitten! Ik heb in de avond wel eens gezwommen – in Lloret de Mar, toen was het water ook nog wel heerlijk. Ik kies toch liever voor een kampvuur, omdat ik het in de avond nogal snel koud heb.

6. Als je ergens heen mocht gaan in de zomer, waar zou je heen gaan? Ik ga zelf in het najaar nog naar Turkije! Ik zou graag in de zomer nog eens naar Italië, of Curaçao gaan.

Collage55

7. Bikini’s, tankini’s of badpakken? Deze vraag zat toevallig ook in de I Love Summer Tag. Ik ben echt gek op bikini’s! Tankini’s heb ik nog nooit gehad en een badpak vind ik echt niet lekker zitten. Doe mij maar een bikini, ik vind de tan lines ook erg leuk om te zien.

8. Zomerse make-up musthave? Highlighter, prachtig met de zon!

9. Hoe warm was het op de warmste dag tot nu toe? 35 graden en weet je waar ik toen was, in de sauna – die ik normaal ook wel eens mijn werk noem. Niet om uit te houden die dag.

10. Doe je aan sporten in de zomer? Ik ga wel eens hardlopen in de zomer, maar het moet niet boven de 25 graden zijn, dan pas ik liever even.

11. Heb je ooit een vakantieliefde gehad? Nee nooit gehad!

12. Nummer 1 dat staat op je bucket list voor deze zomer? Er staat eigenlijk niets op mijn bucket list. Ik wil gewoon lekker luieren met mooi weer in het weekend, af en toe lekker bloggen om de koelere dagen en vooral veel zwemmen!

13. Lang of kort haar tijdens de zomer? Lang haar, als je mijn haar redelijk lang kunt noemen? Ik zal niet opeens naar een kort koppie gaan omdat het zomer is.

14. Draag je make-up als je naar het strand, zwembad of meer gaat? Heel soms een beetje mascara, maar ik draag liever gewoon niks! Zelfs waterproof mascara gaat na een paar duiken in het zwembad, tot op je kin zitten, en daar heb ik echt geen behoefte aan.

15. Vervelendste zomer herinnering? Ik ben als kind een keer flauwgevallen in Marokko, omdat het zo ontzettend heet was – tegen de 50 graden aan – en ik zo’n dorst had. Wij waren op een excursiereis en het was echt niet om uit te houden. Vreselijk, ik ga nooit meer op een excursie met dat soort temperaturen.

Bron plaatje

15 Reacties

 1. 14 augustus 2013 / 15:16

  super leuke tag 😀 ik denk dat ik deze ook nog overneem binnenkort :3

 2. 14 augustus 2013 / 15:27

  Hele leuke tag, erg leuk om te lezen! Wel heftig van dat flauwvallen in Marokko!

 3. 14 augustus 2013 / 15:38

  Leuke tag! Ik had hem nog niet eerder gezien!

 4. 14 augustus 2013 / 15:45

  Leuke tag!
  Mag deze overgenomen worden?

 5. chucky1012
  14 augustus 2013 / 17:33

  Leuke tag van de summer….

  Xoxo

 6. 14 augustus 2013 / 22:42

  Ik vind hem leuk! 🙂
  Ga hem binnenkort ook overnemen met een link naar jouw blog!

 7. linda
  14 augustus 2013 / 23:37

  Wat een leuke tag, echt leuk om te lezen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx