• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
The Ice Cream Tag ☀

The Ice Cream Tag ☀

Ik houd echt van ijsjes, in de zomer of in de winter het maakt niet uit. Ijs zeg ik echt niet snel nee tegen. Meestal zeur ik al als ik langs mijn favoriete Italiaanse ijsboer fiets, want het liefst eet ik de hele dag ijsjes. Waterijsjes, Italiaanse ijsbolletjes, ijsjes met chocolade ik vind alles lekker. De Ice Cream tag heb ik nog niet heel veel voorbij zien komen, dus het leek mij erg leuk om deze vragen te beantwoorden. Tevens past deze Ice Cream tag ook bij mijn #summerfood thema. De Ice Cream Tag is verzonnen door de lieve Laura van Fablouise. Neem zeker een kijkje op haar leuke, gezellige site!

Wat is je favoriete ijsje? Hmmm dat is al een lastige vraag. Ik ben gek op Mars ijsjes, Magnum Caramel & Nuts en simpele waterijsjes. 

Wat is je favoriete topping op softijs? (disco dip, chocoladesaus, nootjes) Dat lust ik allemaal haha! Discodip lust ik heel erg graag, of een combinatie van chocoladesaus en nootjes. Ik ben erg ik weet het haha. Ik ben gewoon gek op ijs. Deze tag past perfect bij mij!

Welk ijsje vind je totaal niet lekker? Koffie of Mokkasmaken. Brrr, niks voor mij!

Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs? Ik ben meer een liefhebber van waterijs. Waterijs heb ik echt altijd trek in!

Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan? Ik zou graag nog een keer willen dat een merk een meloenijsje uitbrengt. Dat is echt mijn favoriete smaak en die wil ik altijd wel in de vriezer hebben liggen!

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer? Ik denk gemiddeld wel drie per week!

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje? Witte chocolade, meloen en mango.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje! Sunny Melon

Wat een heerlijke tag om in te vullen. Bedankt Laura voor het verzinnen van deze heerlijke tag. Het water loopt mij nu al in de mond haha. Mochten jullie het willen overnemen dan kan dat natuurlijk altijd. Alle credits gaan wel naar Fablouise. Dus mocht je hem overnemen, wees dan zo netjes om haar naam en link er even bij te vermelden. 

Tags: