The Mrs. Carter Show!

Wauw wauw wauw ik heb er nog steeds geen w0orden voor. Gister was het eindelijk zover en kwam Beyoncé voor haar tweede concert in de ZiggoDome.  Sinds ik samen met mijn collega´s, na een stressvolle ochtend, om kaarten te kunnen bestellen, de kaarten in onze macht hebben weten te slepen zijn wij overenthousiast om heen te mogen gaan. Maandenlang duurde het toen nog en voor wij het weten was het eigenlijk zover. Ik stond in de ochtend al de stuiteren naast mijn bed, wat had ik er een zin in! Ik ben al sinds kind af aan, toen Beyoncé nog in de meidengroep Destiny´s Child zat een groot fan van haar. Mijn zusje en ik hebben de dansje van de meiden meerdere malen uit ons hoofd geleerd en zongen de nummers toen al luidkeels mee. De nummers van DC luister ik nog steeds graag.  Sinds haar solocarriere vond ik haar steeds beter worden, dus ik moest gewoon echt een keer aanwezig zijn bij een concert van haar. Dit was echt een geweldige ervaring! 

Wij hadden zitplaatsen en zaten naast het podium! Ik was al eerder in de ZiggoDome geweest en ik wist dat het geluid echt geweldig zou zijn. Ik zag zowel het podium goed, als wat er achter de schermen gebeurde, dat was ook erg leuk om te zien. Beyoncé kwam op uit de grond van het podium en haar energie was meteen voelbaar in de hele zaal.  Wat een powervrouw, wat een lief mens! Ik ben na dit optreden alleen nog maar groter fan geworden en nog meer van haar gaan houden.

De mooie ballads, waar ze zelfs emotioneel geraakt van werd, werden afgewisseld met de bekende uptempo nummers, waar uitbundig bij gedanst werd. Ik ben gek op dans en de choreografie was echt top! Ik heb echt mijn ogen uitgekeken en ze had geweldige dansers meegenomen! Ik was echt onder de indruk van de twee dansers, de Les Twins, twee dansende broers uit Frankrijk! Echt geweldig dat hun ook even hun moment in de show hadden, terwijl Beyoncé zich ging omkleden. Haar outfits waren ook helemaal geweldig, van glitterpakjes, tot stoere outfits met hoge laarzen & prachtige lange jurken. Beyoncé vind ik perfect en kan ook echt álles hebben.

Favoriete nummers van mij zoals Flaws and all, Irreplaceable, Love on top zong Beyoncé! Haar stem is live zelfs nog beter,wat kan ze prachtig zingen. Hoe ze ook in het rond springt, door de lucht vliegt, danst, of op een piano ligt, haar stem blijft zuiver en haar uithalen geven mij enorm kippenvel.

Ik ben onwijs geraakt door haar concert en ik kon er zelfs niet goed van slapen. Na een paar uur slaap was ik klaarwakker en ben ik nog even een paar nummers van haar gaan luisteren.

Het was een geweldige ervaring en hoe duur de kaarten ook zijn, ik wil dit nog een keer meemaken!

9 Reacties

 1. 23 april 2013 / 11:43

  aah fijn dat je zo’n top avond gehad hebt!
  liefs,
  denise

 2. 23 april 2013 / 12:40

  Het moet geweldig zijn geweest, ik hoor dat van een heleboel mensen.

 3. 23 april 2013 / 12:56

  Wat gaaf dat je bent geweest!! Snap dat het het geld dubbel en dwars waard is! Die vrouw kan zingen! En dansen! Wow

 4. 23 april 2013 / 14:46

  Fijn dat je zo hebt genoten en zo een leuke avond hebt gehad 🙂

 5. 23 april 2013 / 15:42

  Ik zou ook zo graag eens naar een concert gaan, maar het is te druk voor mij en te heet. Ik wordt dan altijd zo duizelig!

  • 23 april 2013 / 15:47

   Ik kan zelf ook niet zo tegen de drukte en warmte en ik kies tegenwoordig voor zitplaatsen. Ik ben voorheen ook wel eens tegen de vlakte gegaan, maar met zitplaatsen heb ik daar gelukkig geen last van. Balen dat je er zoveel last van hebt 🙁

 6. 23 april 2013 / 16:14

  ik had het al een beetje op facebook gevolgd en mooi dat het zo leuk was!<3

 7. 23 april 2013 / 19:54

  Super dat je het zo naar je zin hebt gehad, ik had helaas geen kaartjes

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx