This make me smile #1

Avondjes met vriendinnen x  Temperaturen rondom de 25 graden x Shortjes x Meerdere ijsjes eten op een dag x uiteten gaan met Tim x  Heel veel ideeën hebben om over te schrijven x Senna die heerlijk over de grond ligt te rollen x De lengte van mijn haar x  Coolbest Coconut Paradise x Lasagne x Blauwe mascara x  Mijn Canon 1100 D x Macklemore x Tunnel Vision van Justin Timberlake x Bright Crystal van Versace x de LINDA x Uit de bergen kwam de echo van Khaled Hosseini x Nieuwe kleuren nagellakjes x  Ontdekken van nieuwe combinaties, met kleren uit je kledingkast x Budget shoppen x Taartjes eten x Uitproberen van nieuwe recepten x Mango’s.

Share:

11 Reacties

 1. 7 juli 2013 / 16:43

  Leuk! Leuke foto ook van je 🙂
  Muziek, de wind door de bomen, buiten spelende kinderen en na een dag hard werken horen dat de gasten van die dag een fijne dag hebben gehad maken mij blij!

 2. 7 juli 2013 / 18:19

  Oh Kelly, heb je de nieuwe Hosseini al gelezen? Hij is zonder twijfel mijn favoriete schrijver en ik ben zo benieuwd naar zijn nieuwste boek! Gaaf artikeltje ook, kort, krachtig en leuk om te lezen! <3

  • 7 juli 2013 / 21:16

   Ik ben nu net begonnen in zijn nieuwe boek en na de eerste paar bladzijdes was ik al verkocht! Dank je wel Joyce!

 3. 7 juli 2013 / 19:40

  Ik heb dezelfde camera ben er ook blij mee! 🙂 Leuk lijstje!

 4. 8 juli 2013 / 11:01

  Zitten heerlijke dingen tussen in je lijstje!

 5. Linda
  9 juli 2013 / 06:32

  Wat een leuke dingen, ijsjes eten. Lekker wamr weer, mooie kleurtjes nagellak,,avonden met vriendinnen en nog meer dingen geven me net als bij jou een grote glimlach op mijn gezicht :-).

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx