Trend | Rock Chic

ROck

Eén van de trends de laatste tijd, vorig jaar zag je ook al diverse invloeden uit deze trend terug, is dus nog steeds een lekkere stoere trend. Meiden die van stoere items houden, kunnen hun hard ophalen, want de bikerboots, veel zwart en studs zijn nog steeds in. Rock Chic wordt de trend genoemd, dus naast stoere invloeden, komt ook de vrouwelijke chique look terug. Op otto.nl vind je helemaal mooie stoere items uit de collectie.

Ik heb zelf vorig jaar al een paar bikerboots stuk gelopen, want na vier dagen lang dagenlang gelopen te hebben in Praag, was er niet meer zoveel over van mijn bikerboots. Al snel kwam er een nieuw exemplaar met nog meer studs aan de zijkant. Nog een paar schoenen die ik uit moet doen als ik door de douane moet van schiphol. Dat ik ze uit moet trekken, omdat de poortjes afgaan op de vele studs, neem ik maar voor lief. Nog steeds draag ik mijn bikerboots met liefde en schuif ik ze alleen aan de kant, als het echt te warm is voor boots. Naast bikerboots, vind ik studs echt ontzettend stoer en ze mogen van mij overal opzitten. Ik zit er nog steeds over na te denken om een oud paar schoenen van wat studs te voorzien, alleen vind ik al mijn schoenen nog net even te nieuw.. Dat allemaal even terzijde, ik ben dus gek op stoere boots.

Collageee

De trend staat voor de rest ook ontzettend op mijn lijf geschreven, want ik draag graag donkere of zwarte broeken en ik heb meerdere exemplaren in mijn kast hangen. Deze combineer ik dan wel met wat vrolijke kleuren of streepjes, want anders vind ik de boel wat te saai worden.

Op OTTO vind je hele mooie items uit de collectie. Van stoere bikerboots, tot nette chique blousjes en jurkjes, grote tassen met studs everywhere, donkere broeken mogen natuurlijk niet ontbreken, Converse All Stars, maar ook mooie nette sandaaltjes. Het is echt een trend om lekker te mixen en matchen met twee uiteenlopende stijlen en dat is net iets wat ik leuk vind. Ik hou van afwisseling, dus ik heb meerdere stijlen in mijn kasten hangen.

Wat vind jij van de Rock Chic trend?

11 Reacties

 1. 7 september 2013 / 15:59

  Ik ben meer van meer alternatieve rock stijl maar vind rock chic zo op zijn tijd ook heel tof. 🙂 Vind beide jasjes hier heel erg tof.

 2. 7 september 2013 / 18:04

  Erg leuk. Ik vind het wel een keer wat anders om me wat stoerder te kleden. (: x

 3. chucky1012
  8 september 2013 / 07:16

  ♥ it

  Xoxo

 4. Nanda
  8 september 2013 / 11:50

  Ik vind t geweldig! Ik hou van vrouwelijk, maar t moet vooral niet te tuttig zijn.

 5. Marijke
  12 september 2013 / 15:17

  Wist niet dat ze zulke leuke kleding verkochten daar! Thanks voor de tip x

 6. 17 september 2013 / 17:24

  Echt iets voor mij deze trend! En ik ga eens kijken op die webshop. Ik kende ‘m al wel, maar dacht dat het altijd een nogal suffe shop was.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx