Tutorial: Pink Ribbon nail-art

Het is nog steeds oktober en oktober is Pink Ribbon maand. Al eerder deze maand besteedde ik door middel van een nail-art aan dacht aan deze prachtige organisatie. Vandaag ga ik ook een nail-art maken, maar dan als tutorial op een filmpje. Ik doe mijn best met het maken van filmpjes, maar qua belichting is het af en toe nog even flink zoeken. Ook hoe ik het beste met mijn nagels in het beeld kan komen. Oefening baart kunst zeggen ze.  Kijk mee naar mijn tutorial!

12 Reacties

 1. 21 oktober 2012 / 09:22

  Mooi! Ik neem me altijd voor zelf een een stempelset te kopen, maar ik vind het zoveel moeite voor een mani die toch maar 1 dag blijft zitten:)

 2. 21 oktober 2012 / 10:23

  Mooi! Ik ga ook druk oefenen met nail art!

 3. 21 oktober 2012 / 11:04

  Wat heb je dat gaaf gedaan! Ik vind de ringvinger ook heel mooi met die gave topcoat!

 4. 21 oktober 2012 / 16:13

  Wat ziet het er mooi uit! Ik wil zelf ook nog snel eens zo’n setje aan gaan schaffen voor het stempelen, want vind het er altijd zo leuk uitzien.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx