Twee lakken van Herôme – So Undercover collectie

W.I.C. by Herôme So Undercover is een sprankelende wintercollectie, bestaande uit zes nagellakken, helemaal geïnspireerd door de Amerikaanse komediefilm ‘So Undercover’, met de actrice Miley Cyrus. Miley Cyrus weet je wel die haar lange lokken afknipte en ging voor een stoer kort kapsel. De film is vanaf 20 december te zien in de Nederlandse bioscopen. De So Undercover collectie van Herôme bestaat uit prachtige lakken en de lakken hebben de namen van de personages uit de film. Echt stoer dat ze de namen van de personages hebben gebruikt als naam voor de lakken.  Ik heb twee van deze laken voor jullie geswatcht.

De roze lak heeft de naam Summer en de zilveren lak heeft de naam Cotton. Ik vind het persoonlijk wel erg onhandig dat de stickers zo op het flesje zijn opgeplakt, want wanneer je de flesjes opendraait dan draai je de helft van de sticker mee, waardoor de sticker scheurt en je de naam van de lak niet meer kan lezen. Ik heb al vaker WIC lakken van Herôme gebruikt en toen zaten er kleinere stickers opgeplakt die lager zaten dan waar de stickers nu zitten.

De lakjes van Herome vind ik erg fijn en hebben een dunne kwast. De lakjes die ik tot nu toe heb getest lakte erg fijn en waren zo droog.

Cotton is een prachtige zilveren lak met hele kleine glitters erin. Ik vind deze lak echt prachtig en het is ook nog eens een zilveren lak die niet streperig lakt, dat is ook nog erg moeilijk te vinden! Met twee laagjes is Cotton redelijk dekkend, maar het kan geen kwaad om een derde laagje aan te brengen van deze lak.  Deze lak bracht prettig aan op mijn nagels en ik vind deze lak zeker een aanrader.

Summer is een licht roze kleur die onwijs streperig lakt en helaas ook nog eens zo opdroogt.

Zelf heb ik totaal niets met dit soort zoetsappige films, maar er zitten echt prachtige lakken in de collectie. Cotton vind ik echt prachtig en die heb ik gedragen met de feestdagen. Summer vind ik niet zo bijzonder en ik vind hem niet bijzonder en veel te streperig.

De W.I.C. by Herôme So Undercover lakjes zijn tijdelijk voor € 6,95 per stuk verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind je van deze kleuren?

5 Reacties

 1. 27 december 2012 / 18:26

  Mooi, maar ik ga er niet van naar de parfumerie rennen.

 2. 27 december 2012 / 18:52

  Vooral de roze vind ik een mooie lieve en zachte kleur hebben:-)

 3. Kim
  27 december 2012 / 20:10

  Nope niets voor mij!

 4. 27 december 2012 / 21:03

  Mooie lakjes maar ik word er niet enorm hebberig van!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx