Twee nieuwe favo’s voor onder de douche

Het lijkt de afgelopen tijd wel alsof ik aandelen heb bij The Body Shop. De laatste paar weken komen er regelmatig artikelen online met betrekking tot TBS. Eerst was ik meer een ‘Lush-type’, maar het laatste jaar kan ik TBS ook steeds meer waarderen. Met douchegels zit je bij mij al snel goed! 

Japanse Cherry Blossem douchegel: 

Een hele bijzondere bloemen geuren komt mij tegemoet. Ik had al eerder staan snuffelen aan de Cherry Blossem lijn, maar ik had toen gekozen voor een douchegel met kokos.

Een heerlijk geurende zeeploze douchegel die de huid schoon, fris en zacht doet aanvoelen, met een vleugje van de romantische en betoverende Japanese Cherry Blossom-geur. Dit product bevat vochtregulerende Community Fair Trade-honing.

Ingrediënten: Aqua/Water (water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin (glycerine), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride (zout), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (gehydrogeneerde wonderolie), Benzyl Alcohol, Parfum, Trisodium Sulfosuccinate, PEG-150 Distearate, Mel (honing), Salicylic Acid (salicylzuur), Linalool, Hexyl Cinnamal, Citric Acid (citroenzuur), Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Sorbic Acid, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene (limoen), Prunus Serrulata Flower Extract (extract van de Japanse kersenbloesem), Sodium Hydroxide, Geraniol (geraniol), Phenoxyethanol (conserveermiddel), Sodium Citrate.

Ik ben over heel wat douchegels postitief en dat komt niet omdat ik niet eerlijk ben en alleen maar positief wil schrijven over producten. Ik vind heel veel douchegels gewoon heerlijk en ik ben ook totaal niet lastig met ingrediënten. De geur vind ik het allerbelangrijkst en daarna wat het product voor mijn huid doet. Dat er wel of geen SLS in zit interesseert mij totaal niet. Ik ben gewoon echt douche-gel addicted.

Indian Night Jasmine:

Een hele frisse, maar aanwezige geur komt er vrij als je je doucht met Indian Night Jasmine. Ik vind deze geur wat heftig voor de vroege morgen, maar in de avond, wanneer je nog een hele avond/nacht voor je hebt is deze douchegel zeker een oppertje voor de gehele avond.

Een zeeploze douchegel die de huid schoon, fris en zacht doet aanvoelen, met een vleugje van de verleidelijke, vrouwelijke geur Indian Night Jasmine. Geschikt voor elk type huid. Deze douchegel bevat vochtregulerende Community Fair Trade-honing.

Aqua (water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin (glycerine), Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Chloride (zout), PEG-150 Distearate, P PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (geharde wonderolie), Benzyl Alcohol, Trisodium Sulfosuccinate, Mel (honing), Hexyl Cinnamal, Salicylic Acid (salicylzuur), Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid (citroenzuur), Disodium EDTA, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Coumarin, Nyctanthes Arbor-tristis Flower Extract, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol (conserveermiddel), Benzoic Acid (benzoëzuur; conserveermiddel), Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin.

De Japanse Cherry Blossem vind ik een fijnere geur, want de Indian Jasmine Night staat mij in de ochtend nog al tegen, omdat ik hem wat kruidig vind ruiken. De Japanse Cherry Blossem is zeker een douchegel die ik nog eens zou kopen en ik ben erg nieuwsgierig naar de gehele lijn.

Ik heb werkelijk geen idee hoe duur deze douchegels zijn, want het zijn miniverpakking en plus dat ik deze cadeau heb gekregen in mijn STS2012 pakketje. Wel kwam ik op de site tegen dat de 250 ML verpakking €9 per stuk kost en verkrijgbaar is in de shop en online op de site van The Body Shop. 

13 Reacties

 1. 17 januari 2013 / 06:38

  Ik vind de douchegels van The Body Shop altijd super fijn 🙂

 2. Wendy (B)
  17 januari 2013 / 07:55

  Ik heb een setje van die Japanese Cherry Blossom 🙂

 3. 17 januari 2013 / 08:43

  Ik heb de bodyspray van Cherry Blossom geur, zo fijn! Ruikt heerlijk.

 4. 17 januari 2013 / 09:22

  Ze lijken mij beide wel heel erg fijn en vooral ook erg lekker. Van de Japanese cherry blossom heb ik de parfum al wel geroken en die was sowieso erg lekker.

 5. 17 januari 2013 / 09:24

  Ik heb zelf de japanese cherry blossom parfum en die is super lekker. Zeker weten dat deze douchegels ook heerlijk ruiken 😀

 6. 17 januari 2013 / 10:06

  Mij lijkt de jasmine het fijnste, hoewel TBS altijd fijne producten heeft:)

 7. Erin
  17 januari 2013 / 10:12

  En weer een douchegel! Hoeveel douchegels heb jij inmiddels niet?

  • 17 januari 2013 / 11:56

   Ik heb redelijk wat douchegels, maar daarentegen maak ik er ook een heleboel op. Het is niet zo dat ik een verzameling douchegels heb waar ik voor de rest niets mee doe. Vind je dat er te vaak douchegels online staan BelessaNL?

 8. 17 januari 2013 / 10:46

  Japanese cherry blossom ruikt altijd zo lekker!! Goede keuze

 9. 17 januari 2013 / 14:14

  mmmm… Japanese cherry blossom.. ik hou van die geur!

 10. 18 januari 2013 / 18:55

  Japanese Cherry Blossom heb ik ook, best lekker inderdaad. Die andere lijkt me super, ga gauw eens ruiken bij tbs!

 11. 19 januari 2013 / 01:50

  4 euro per stuk waren ze Hihi
  Ik ben blij dat je ze lekker vindt ruiken! 🙂 De cherry blossom is ook mijn favoriet.

 12. LindaB
  26 januari 2013 / 20:57

  de japanese cherry blossom heb ik zelf ook, ook het parfum. Vind het een heerlijk geurtje 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx