Twee producten van de Holiday collectie van l’Occitane

Vanmorgen liet ik jullie de nieuwe producten zien voor de kerstcollectie 2012. Ik heb twee producten uit deze collectie, beide producten komen uit de marvellous collectie (roze).  Zoals je ziet hebben deze producten roze verpakkingen/etiketten en de andere collectie groen is. Maak kennis met twee prachtige producten van l’occitane.

Allereerst ben ik echt gek op deze verpakking. Ik moet eerlijk bekennen dat ik 9 van de 10 keer de verpakkingen meteen in prullenbak gooi, omdat ik ze vaak niet bijzonder vind. Ook vind ik verpakkingen om producten laten vreselijk onhandig. Deze eau de toilette staat toch al een aardige tijd in het doosje en ik heb het nog steeds niet weggegooid.

Eén van de pronkstukken uit deze collectie is toch wel deze eau te toilette. Kijk nou naar de prachtige flacon van deze eau de toilette. Dit wil je toch op je toiletkasje hebben staan? Ik kan er uren naar blijven kijken en heb gewoon een ontzettende zwak voor mooie flacons van parfums/eau de toilette. Een luxepaardje ben ik wel, want ik ben zo om met een mooie flacon en een heerlijke geur.

De geurnoten uit deze eau de toilette zijn: 

 • Hoofdnoten: De zoete geuren van roze grapefruit en rode bessen
 • Hartnoten: Rozen en pioenrozen
 • Basisnoten: Wit hout en musk
De geur is als je haar opspuit eerst zoet en vrouwelijk. Er komt een zoete (roze grapefruit en rode bessen) en de geur van de (pioen)rozen ruik je ook wel vrijwel meteen. Wanneer de geur langer op de huid heeft kunnen ontwikkelen komt er meer een kruidige geur naar boven. Dat is de geur van wit hout en musk. Ik ben dol op de basisnoten van dit parfum.
Deze fles kan ook op jou toilettafel schitteren voor €39.90 voor 75 ML. Een leuk prijsje voor een heerlijke parfum met een unieke geur!

Glinsterende body olie, ideaal voor de feestdagen. Leuk om een beetje te deppen op zichtbare plekken rondom je feestoutfit. Niet teveel aanbrengen, je wilt er namelijk toch niet uitzien als een glitterbal die in de kerstboom hangt? Deze glitter-body olie ruikt ook maar rozen, echt héérlijk. De body-olie isvoedend en is te gebruiken op huid en haar. De body olie met glitters droogt op en eindelijk krijg je een satijn effect met glitters op je huid. De olie voelt totaal niet vet aan en is makkelijk uit te smeren op de huid.

Deze geparfumeerde glitterbodyolie ( 75 ML) kan voor een prijs van €28.00 van jou zijn. De prijs van deze bodyolie vind ik wel echt aan de hoge kant.

Onder andere deze producten en de rest van de holiday collectie zijn vanaf november te koop op de site.

Wat vinden jullie van deze geweldige collectie? Zijn jullie bekend met producten van l’Occitane?

10 Reacties

 1. 30 oktober 2012 / 14:28

  Ik ga eens kijken of ze iets met patchouli hebben:)

 2. 30 oktober 2012 / 15:18

  De geur lijkt me erg lekker en het ziet er ook nog eens geweldig leuk uit!

 3. 30 oktober 2012 / 15:42

  Oh wauw de body oil is echt ontzettend mooi! Prachtige verpakking ook van l’occitane 🙂

 4. 30 oktober 2012 / 18:56

  Ik ben zelf nog niet bekend met de producten van l’Occitane, maar wat zien ze er mooi uit! De geuren van de parfum en olie lijken mij beide ook erg lekker.

 5. 30 oktober 2012 / 18:59

  Heb nog nooit van dat merk gehoord maar het ziet er inderdaad wel erg leuk uit! Die parfum ga ik ook zeker halen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx