Uitslag enquête deel 1

Allereerst wil jullie even bedanken voor het invullen van mijn enquête, maar liefst 80 mensen hebben mijn enquête ingevuld en dat vind ik echt gèweldig! Ik ben erg blij met dit resultaat, want ik kan er ook echt iets mee als meerdere mensen de enquête invullen. Ik heb de uitslag van de enquête in tweeën gedeeld, omdat jullie anders een hele lap tekst moeten lezen. 

Vroeger vond ik het lastig om feedback te ontvangen, zowel positief als negatief. Door de jaren heen en ook door diverse opleidingen die ik heb gehaald, leerde ik daar beter mee om te gaan en er vooral van te leren.

In het begin toen ik net met mijn blog begon, had ik weer zo’n moment dat ik het lastig vond om met feedback om te gaan. Lelijke en onaardige reacties kon ik soms maar lastig loslaten, maar inmiddels kan ik daar ook beter mee omgaan. Ik heb deze enquête samengesteld om meer te weten te komen om wat jullie nou het liefst willen zien op Belessa.nl en wat jullie totaal niet graag zien. 

Ik had zelf verwacht dat er veel behoefte zou zijn aan twee artikelen per dag, maar de meeste mensen vinden één artikel per dag voldoende. Ik probeer wel regelmatig twee artikelen per dag te doen, want dat is toch wel iets wat ik zelf graag wil. Soms is het vanwege mijn parttime baan in de Kinderopvang niet mogelijk om twee artikelen per dag te plaatsen.

Op welk gebied zou ik nog iets kunnen verbeteren? Dit was de vraag waar ik zelf het meest benieuwd naar ben. Ik vind namelijk dat er altijd iets te verbeteren valt en ik zou daar graag van op de hoogte zijn. Als je op de hoogte bent van de dingen die je beter kan doen, dan kan je daar ook iets mee.

Website / design is wel echt een struikelpunt voor mij, omdat ik gewoon geen geweldige layouts kan maken en blij ben met wat ik nu heb. Tijdens de enquête heb ik ook nog gewisseld van layout en voorlopig ben ik even tevreden met deze layout. Ik had eerst in gedachten om een opvallende header te maken, waaruit in één oogopslag blijkt dat mijn blog een beautyblog is. Ik kreeg ook van een lezeres deze tip, om een opvallende header te nemen. Ik weet niet zo goed of ik nog wel een opvallende header wil hebben, daar moet ik nog even rustig over nadenken. Een opvallende header verveelt mij nogal snel.

Foto’s is iets waar ik zeker nog aan wil werken. Ik heb eindelijk een betere foto plek gevonden in mijn huis en een goede instelling qua licht op mijn camera. Ik zeg een betere foto plek, omdat er nog heel wat te winnen valt met het nemen van foto’s.

Ik had zelf verwacht dat er heel wat mensen over mijn schrijfstijl / taal zouden vallen, maar dat valt mijn reuze mee. Ik heb zelf het idee dat mijn Nederlands niet geweldig is en ook ik maak wel eens d & t fouten. Ik kreeg meerdere reacties dat ik hier niet zo onzeker moet zijn en dat het reuze meevalt met de taalfouten.

Ik ga mijn best doen om meer aan jullie wensen te voldoen. Natuurlijk zal ik lang niet iedereen blij kunnen maken, want iedereen leest natuurlijk liever iets anders. Toch vind ik de reviews er wel heel erg uitspringen, dus daar ga ik meer mijn best voor doen.

Ik heb de uitslagen van de enquêtes in twee delen gesplitst omdat het anders een onwijs lang artikel is. Ik ben wel erg benieuwd wat jullie van de uitslagen vinden en of jullie misschien nog aanvullingen hebben?

De winnares van de O.P.I. lakjes heeft inmiddels mail gehad en de lakjes zijn al onderweg!

11 Reacties

 1. 6 februari 2013 / 15:17

  Goed om te zien dat zoveel mensen het hebben ingevuld. Daar kun je als blogger wat mee.
  Leuk dat je er nog even een overzichtje van hebt gemaakt.
  Liefs, xxx

 2. 6 februari 2013 / 15:18

  Leuk om te lezen! Je doet het (naar mijn mening) nog steeds goed en zo te zien vinden andere dat ook! 😀
  Liefs, Esmée

 3. 6 februari 2013 / 15:18

  Oh wat leuk zeg! En wat fijn dat je nu anders/beter met feedback om kan gaan, lijkt mij veel rustiger 🙂

  • 6 februari 2013 / 18:14

   Ja ik ben blij dat ik daar een tijd geleden veel energie in heb gestoken, want het leverde ook alleen maar chaos op in mijn hoofd. Op mijn opleiding Pedagogiek heb ik enorm veel over feedback gelezen, geleerd en kunnen toepassen op mijzelf.

 4. 6 februari 2013 / 18:11

  Interessant, misschien moet ik ook maar eens peilen.

 5. Mieke
  6 februari 2013 / 18:32

  Leuk om de resultaten te lezen!

 6. 6 februari 2013 / 19:54

  Leuk om te lezen, ik vind dat je een leuke blog hebt!

 7. 7 februari 2013 / 11:24

  Statistieken vind ik altijd interessant. Vooral bij bezoekersaantallen. Het verteld je best al veel, maar niet alles. Dus zo’n enquête is best handig.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx