Unboxing pakketje van Lush

Ik heb een paar dagen geleden toen Lush aangaf dat de winterproducten die dag online zouden kopen gelijk een bestelling geplaatst. De SnowFairy douchegel is namelijk sinds maart/april al leeg tot op de laatste druppel en ik baalde ontzettend dat ik geen back-up had gehaald van de douche-gel. Toen ik te weten kwam dat SnowFairy weer uitgebracht werd deze winter stond ik te popelen om meteen een fles te bestellen. Ik ga morgenochtend – ook als is het nog maar september – lekker onder de douche met mijn heerlijke fles SnowFairy. Wat bestelde ik nog meer bij Lush?

De prijzen van de producten die ik heb besteld staan op de site van Lush. Je kan via de site producten bestellen of je kan je langs bij één van de winkels. Er bevinden zich Lush winkels in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Maastricht, Den Haag, Rotterdam en Utrecht! Voor de dames in België,  voor Lush winkels kan je terecht voor in Antwerpen, Gent en Brussel!

Wat zijn jullie favorieten van Lush en waarom?

8 Reacties

 1. 27 september 2012 / 08:07

  Ik heb zelf ooit twee zeepjes van Lush gewonnen en die vind ik echt geweldig! Ik wil nog graag een keer gaan bestellen, maar vind het jammer dat er geen Lush in de buurt zit, want ik zie een product altijd liever voordat ik het koop!

 2. 27 september 2012 / 10:15

  Voorzichtig met het open maken van de Eau Roma Toner proef, want het is zo dun als water. 😉

  Fijne Lush producten hoor! Ik ga binnekort ook weer een dikke vette bestelling plaatsen in de UK. (Véél goedkoper)

  Ik heb deze week mijn 500 gram Snowfairy verkocht, dus je had niet zonder te hoeven zitten hoor 😉

  • 1 oktober 2012 / 09:41

   Ooohh balen 🙁 Had ik het nou maar eerder geweten!

 3. 27 september 2012 / 11:20

  Heerlijke bestelling! Nu wil ik ook naar de Lush!

 4. 27 september 2012 / 14:08

  Ik koop alleen maar Lemony Flutter bij Lush:)

 5. 27 september 2012 / 21:24

  Doe rustig aan meid. Je hebt echt fine producten. Heb ze meteen even opgeschreven. Wil ze ook.
  Liefs, xxx

 6. 7 oktober 2012 / 14:36

  Ah heerlijk hé? Ik was vrijdag bij de heropening van Lush Maastricht en kreeg daar al even de kans om alle kerstspulletjes te besnuffelen. Vooral de popcornproducten vond ik verrukkelijk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx