Update Senna #2

Ik krijg regelmatig tweets en vragen hoe het met Senna gaat en ik vind dat echt super leuk!  Ik besefte mij, dat ik Senna wel regelmatig in mijn Photodiary laat terugkomen, maar ik heb al lange tijd geen update meer geschreven over hoe het met Senna gaat.  Op Instagram is Senna ook erg geliefd, haar foto’s krijgen altijd de meeste likes haha. Lees meer voor een update over mijn eigenwijsje! 

Senna is een hele lieve poes, die soms liever lui dan moe is. Ontzettend lui kan ze zijn, ze kan zo een paar uur liggen slapen en gewoon niet verplaatst zijn van haar plekje. Slapen is toch wel haar grootste hobby, met daarop volgend altijd liggen rollen als ik iets in de keuken doe. Het maakt niet eens uit wat ik in de keuken ga doen, ze komt áltijd aan gerend. Komt ze niet aangerend, dan weet ik gewoon dat ze ergens kattenkwaad zitten uit te halen – lees lekker op de wc bril liggen – of op plekken waar ze eigenlijk niet mag komen, maar waar de deur op een kier stond.  Voor de rest is ze gek op de zon en voor het raam zitten, op tenen die bewegen in bed daar gaat ze dan lekker op zitten springen & houdt Senna van meloen, suikerbrood, mango & alles wat voor de rest geen kattenvoer is.

Voor de rest kan ze ook een paar uur lekker druk doen en als een gek in het huis rond rennen. Balletjes en de katten-laser is ze gek op. Ze wordt al helemaal wild als ze de laser alleen al ziet, zonder dat ik op de grond met de laser schijn.  Senna is wel ontzettend eigenwijs en wil alleen maar visselectie-kattenvoer van Felix of Whiskas, de rest hoef je Queen S niet te geven, want dat moet mevrouw echt niet. Ze kan je al beledigd aankijken al ze ander voer heeft, dan dat ze in gedachten had.

Senna kan bij je komen knuffelen, maar dat doet ze alleen maar als ze er zin in heeft. Anders blijft ze echt niet liggen op je schoot en gaat ze gewoon weer op haar vaste plekje, voor de tv liggen rollen. Soms na een dag werken komt ze al knorrend aangelopen & dat is nog wel een teken dat je toch wel gemist bent en ze even wil knuffelen. Toch ligt ze liever op Tim zijn schoot dan op de mijne en loopt ze regelmatig over als ze even op mijn schoot zit. Mijn schoot is soms niet goed genoeg 🙁

Oh wat zijn wij toch gek op dat lieve, eigenwijze beestje en het gaat super goed met haar!

17 Reacties

 1. 30 mei 2013 / 16:30

  Echt een schatje!!! En alles behalve kattenvoer dat ze lekker vindt, haha! Die laatste foto is trouwens echt lieef!

 2. 30 mei 2013 / 17:06

  Awhhh <3 Dat van die laser klinkt zo bekend haha, hier horen ze het laadje waar hij in ligt open gaan en dan kijken ze al, en zodra ze de sleutelhanger van de laser horen gaan ze los… Dan zie je ze al echt zoeken haha!

 3. 30 mei 2013 / 18:24

  Als ik dit lees en de foto’s bekijk kom ik bijna in de verleiding er een katje bij te nemen:)

 4. 30 mei 2013 / 18:39

  Wat een prachtige beestje is het toch! Leuk om te lezen en wat hilarisch dat ze meloen, suikerbrood en mango eet hahaha. Ik heb nog nooit gehoord dat een kat dat lust!

 5. 30 mei 2013 / 19:17

  Wat is het toch een mooi beestje, prachtige foto’s!
  Ik moet helaas nog een weekje extra wachten tot ik mijn kitten kan ophalen..

 6. 30 mei 2013 / 23:06

  Wat een mooi beestje is het toch! een een schatje!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx