• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Vakantie | Opladen, zon & alleen maar genieten

DSC07088

Afgelopen dagen en nog de komende dagen geniet ik van 2,5 week welverdiende vakantie. Ik heb voor mijzelf wel wat ingepland al voor mijn blog zodat ik daar nauwelijks naar hoeft te kijken. Keihard werken voordat je op vakantie moet maar daarna lekker ontspannen en heel veel leuke dingen doen. Tuurlijk kan ik het werken aan mijn blog niet helemaal los laten en zal ik ook af en toe wel een artikel schrijven of even mijn mail checken. Ik ga alleen niet hele dagen in mijn vakantie aan mijn blog werken. Het is tijd om echt lekker te genieten,  uit te rusten en te genieten van de zon. Het afgelopen jaar was rommelig, vermoeiend en emotioneel. Het was echt tijd om nu even rustig aan te doen en weer op te laden om straks gewoon weer lekker aan de slag te kunnen met zowel mijn werk als mijn blog.

Vannacht ben ik teruggekomen uit Rhodos (waar nog heel wat artikelen over online zullen komen). Wij hebben een last minute geboekt en ben aan de slag gegaan om alles zo goed mogelijk in te plannen terwijl ik in Rhodos zat. Op wat problemen met foto’s na (kreeg ik wel een beetje stress van dat ze het niet deden..) en een video niet ik niet van privé afkreeg was er weinig aan de hand op m’n blog en ging alles gewoon door. Rhodos was echt heerlijk en we zijn goed gebruind teruggekomen, ontspannen en met mooie herinneringen en heel veel foto’s.

Voor nu laat ik m’n blog weer even met rust en geniet ik nog even extra van de vakantie. Van de week gaan we aan de slag met onze bovenverdieping. De vloer ligt daar voor de helft en eind van de week komt onze nieuwe kledingkast. Eindelijk een nieuwe kledingkast.