Vaseline Limited Edition Pink Bubbly

Mijn lippen kunnen geen één dag zonder vaseline. Ik ben eigenlijk wel een beetje verslaafd aan lipbalsems en vaseline voor mijn lippen. Vaseline komt met een hele chique versie van het standaard potje vaseline en ik was dan ook enthousiast toen ik het persbericht in mijn mailbox zag verschijnen. Pink Bubbly ziet er niet alleen uit als een fles champagne, deze Vaseline heeft ook nog eens de smaak van roze bubbels, maar dan zonder alcohol. Ik krijg een enorm luxe-gevoel van dit tè leuke blikje en ben tevens ook gek op het lettertype van Pink Bubbly.  

Het blikje is dus al een groot pluspunt van deze Pink Bubbly en ook de inhoud is heerlijk. De geur van de Pink Bubbly is lekker zoet, maar niet zo zoet dat je een complete suikerbom op je lippen heb zitten. De zoete geur is subtiel. De substantie van deze vaseline is hetzelfde als de overige blikjes van Vaseline, maar alleen met een lief licht roze champagne kleurtje. Ik heb heel wat lipproducten geprobeerd, maar ik vind het niet fijn als mijn lippen niet verzorgt worden gedurende de dag. Van de lipbalsems van Vaseline ben ik een groot fan en ik heb al heel wat blikjes opgemaakt in mijn leven.

Ik ben gek op het verzamelen, maar tevens ook gebruiken, van LE’s. Ik vind het leuk dat ook Vaseline met een limited edition komt en ik ben nu al benieuwd naar de volgende LE, maar eerst ga ik deze lieflijk roze vaseline tot de laatste restjes opmaken.

Heb je ook behoefte aan een luxe gevoel van een blikje vaseline, of vind je het ook een musthave voor in je tas? Dit schatje kost maar €2,99 en is een echte musthave voor in je handtas.

De Vaseline Lip Therapy Pink Bubbly is vanaf 10 juni verkrijgbaar bij de Etos, vanaf juli is deze limited edition verkrijgbaar bij de overige winkels. 

12 Reacties

 1. 30 mei 2013 / 06:14

  Wat een leuke Limited Edition! Ik ga hem zeker scoren 😀

 2. 30 mei 2013 / 07:31

  Ik vind blikjes wat onhandig, maar dit ziet er wel heel schattig uit.

 3. 30 mei 2013 / 16:47

  Ik heb niets met tinnetjes, maar deze moet ik hebben!

  XO

 4. 30 mei 2013 / 21:17

  Wat een schattig blikje 🙂 De geur/smaak lijkt me heerlijk! 🙂 Echt een collectors item 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx