Vero Moda | Autumn Preview

Eén van mijn favo winkels is Vero Moda. Ik kan mij nog goed herinneren hoe blij ik was dat er éindelijk een vestiging van Vero Moda in Zaandam kwam. Dit is inmiddels alweer tig jaar geleden voor mijn gevoel, maar nog steeds ben ik blij met deze vestiging in mijn stadje – inmiddels hebben wij ook een tijd geleden Only mogen omarmen in Zaandam. Als ik Amsterdam ga winkelen – moet ik tot grote ergenis van mijn vriend – alle vestigingen in. Ze hebben inmiddels overal wat anders, praat ik mijzelf altijd maar aan. Vandaag een preview van de herfstcollectie.

Oh wauw, wat een prachtige collectie. Ik vind echt werkelijk alles super mooi op de foto’s, hopelijk is dat in het echt ook zo. Wat een leuke stoere items, zoals die legergroene jassen, jeans en nog meer dierenprintjes, yeah. Kom maar op met de collectie, dat wordt shoppen voor de komende herfst.

10 Reacties

  1. 15 augustus 2013 / 15:47

    Mooi! Ga ik zeker een keertje kijken, ben al tijden niet meer bij Vero Moda geweest eigenlijk..

  2. 15 augustus 2013 / 17:21

    Wow! Heel veel loves en likes op deze pagina. Dat witte bloesje en het eerste jasje <3 heel nice!

  3. 15 augustus 2013 / 22:13

    Ziet er goed uit! Ik gisteren een nieuwe winterjas gekocht van dit merk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx