Video: 10 (beauty)producten die ik opnieuw zou kopen (februari ’13)

Vergeet de video niet op HD te zetten. Mocht je de video niet kunnen afspelen klik dan hier

Ik heb een heleboel beautyproducten die ik ontzettend fijn vind. Er zijn er ook wel een aantal bij die eigenlijk onderaan mijn stash zijn beland. Daar gaan wij het vandaag niet over hebben. Ik heb een video opgenomen met de 10 beautyproducten ik opnieuw zou kopen.

Welke (beauty)producten uit je stash zou jij opnieuw kopen?

10 Reacties

 1. 9 februari 2013 / 16:22

  Hé dat is grappig, die blush van Sleek, de Prime&Fine van Catrice en het paletje van Too Faced heb ik ook. Vind het zelf ook alledrie erg fijne producten, al gebruik ik de blush niet zo heel vaak omdat ik de kleur in de winter, als ik behoorlijk bleek ben, niet zo bij m’n huid vind passen.

  • Kim
   9 februari 2013 / 23:07

   Ik vind m bij Kelly ook too much…ze heeft echt een hele bleke huid…waardoor t niet meer subtiel is.

 2. Nanda
  9 februari 2013 / 16:43

  Rose Gold van Sleek wil ik ook nog graag
  Wat ik opnieuw zou kopen:
  – ik heb een felroze creamy lipstick van Teeez. De mooiste en beste tot nu toe. Zit standaard in mijn jaszak.
  – Redd lipstick van Mac. perfecte kleur rood en blijft goed zitten
  – Naked 2 palette Ik pak dit palette heel vaak.
  – maybeline eyeliner
  – die paint pot van mac dat jij als basis gebruikt, daar heb ik verschillende van van maybeline en cartrice. vind ik erg fijn.
  – rozenwater en amandelolie van kruidvat om mijn gezicht te reinigen
  – hope in a jar van philosophy
  – ik heb 2 palettes van NYC uit de nieuwe collectie die ik erg fijn vind

  en de EOS lipbalms ben ik ook groot fan van

 3. 9 februari 2013 / 22:12

  Heel leuk om te zien! De producten die ik zelf zeker weer opnieuw zou kopen zijn de milde gezichtreiniger en hydraterende crème van Cetaphil, de Essence stay all day concealer en de multi colour blushes van Catrice.

 4. 10 februari 2013 / 12:48

  Serum voor de rijpe huid van Balea, het huismerk van DM. Heerlijk spul dat een fris gevoel geeft en het kost bijna niks.

 5. 10 februari 2013 / 17:59

  I love Lemony Flutter!!! Ik heb zelfs m’n vriend ermee aangestoken, hij gebruikt het voor zijn droge voeten. De EOS lipbalm gaan bij mij heel hard, hele fijne lipbalms. Wat voor ras is je kat?

 6. 14 februari 2013 / 12:56

  This particular blog, “Video: 10 (beauty)producten die ik opnieuw zou kopen (februari

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx