Video | Get Ready With Me

Al een tijd lang stond er een ‘Get Ready With Me’ filmpje boven aan mijn to do list. Het kwam er steeds niet van en vorige week had ik er eindelijk eens even tijd voor. Ik ben tevreden met het resultaat en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Senna moest ook even laten zien hoe lief en leuk ze is en ze gaat voor de camera uitgebreid liggen rollen, die slijmerd.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier.

16 Reacties

 1. 4 september 2013 / 16:39

  Mmm, wat ziet je ontbijt er heerlijk uit! Ontzettend leuk gefilmd, lekker veel beelden van Senna. ๐Ÿ™‚ En hรฉ we hebben dezelfde douche haha!

 2. 4 september 2013 / 19:16

  Leuk filmpje!
  En ik vind Senna zo’n lief koppie hebben, echt met van die opgepofte wangetjes, zo schattig!

 3. Lisalouise
  4 september 2013 / 20:01

  Get ready with Senna…waarom noem je je site niet senna.nl
  Echt een hele slechte GRWM…kijk eens naar andere blogs..er zitten geen ffwd momenten in (en dat had bij een rollende Sen echt gemogen)we hebben bijna de helft van de tijd naar die kat zitten loeren.

  Je hebt blijkbaar de vele douchegels ingewisseld voor die kat.

  • 4 september 2013 / 20:17

   Als je geen beelden, of informatie van Senna wilt zien, dan kan je beter niet op mijn site kijken ๐Ÿ˜‰ Senna is een onderdeel van mijn leven en dus van mijn site.

   • Lisalouise
    4 september 2013 / 20:19

    Nou dat lijkt me echt een prima idee…belessa gaat uit mn bloglijst

    • Debbie
     5 september 2013 / 12:47

     Ik ben het eigenlijk wel deels eens want de laatste tijd is het wel erg veel Senna.

    • 13 september 2013 / 09:05

     Ik vind dat het wel meevalt. Ik plaats regelmatig een paar dagen niets over Senna. Af en toe een los stukje over Senna, of een foto in mijn Photodiary, maar voor de rest is nog steeds het merendeel van de updates niet over mijn kat ๐Ÿ™‚

 4. 5 september 2013 / 00:44

  Leuk filmpje! Grappig dat we veel dezelfde dingen naar voren lieten komen in een Get Ready With Me (telefoon, Whiskas zakje etc.) Zo’n filmpje met sfeerbeelden vind ik altijd wel leuk om te maken. ๐Ÿ™‚

  • 5 september 2013 / 08:23

   Ja ik vond het ook erg leuk om te maken, ook al was ik er meer de halve dag mee bezig haha. Ja grappig dat je je katten ook Whiskas geeft en ik zag ook zoยดn soort gelijk ontbijtje bij je langskomen ๐Ÿ˜€

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx