Video-review van de MAX nail-art pennen(stripers)

Een lezers gaf mij een tip dat er bij de Action nail-art pennen waren voor een zeer leuk budgetprijsje! Ik ben meteen een kijkje gaan nemen en langzamerhand zag ik in mijn Bloglovin’ dat meerdere beautybloggers tot deze ontdekking waren gekomen. MAX van de Action heeft hele fijne beauty en nagellakproducten voor een zeer budgetprijsje en ook deze stripers vind ik dan weer een succes!

Ik heb deze keer niet een foto-review vol swatches, maar ik laat in het filmpje zien hoe deze stripers eruit zien en doe een poging tot een hartje maken met deze striper. Wil je dit niet missen, kijk dan snel even naar dit filmpje! Kan je het filmpje niet zien kijk dan via youtube naar deze review.

Share:

8 Reacties

 1. 16 september 2012 / 09:50

  Ik kan niet wachten tot ze hier ook liggen! Ze zien er erg mooi en goed uit.

 2. 16 september 2012 / 10:37

  Wat zijn ze mooi! Ik raak werkelijk in de verleiding terwijl ik helemaal niet aan nailart doe:)

  • 18 september 2012 / 21:49

   Heb je wel eens geprobeerd om iets met nail-art te doen?

 3. Joyce
  16 september 2012 / 16:12

  Ik heb ze bij ons al zien liggen! Ik doe eigenlijk helemaal nooit aan nailart, maar voor zo’n mooi prijsje wil ik het zeker wel een keer proberen 🙂

  • 16 september 2012 / 17:52

   Ja voor zo’n leuk prijsje kan je inderdaad nog wel eens iets proberen!

 4. 16 september 2012 / 16:34

  Ik vind het heel leuk dat de Action dit nu ook verkoopt. Helaas zijn de setjes met de witte en de zwarte striper hier telkens al uitverkocht.

 5. 16 september 2012 / 16:47

  Ik moet ze nog even halen. Ze zijn onwijs handig en er zijn zoveel leuke kleuren.
  Liefs, xxx

 6. Angelique
  16 september 2012 / 20:26

  Ze zijn echt fijn in gebruik en er komt goede kleur vanaf zelfs bij de neon roze. Heb alleen t setje nodig met het witte flesje erin maar iedere keer hebben ze het niet.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx