Vila Pre-Autumn Collectie 2013

2mdHerfstcollectie? Heel veel regen en vallende bladeren? Daar moet ik eigenlijk voorlopig nog niet aandenken, de zomer begint pas nét. Van mij mag het dus nog wel even zomer blijven, maar de modeontwerpers zijn alweer bezig met de herfstcollecties. Toch vind ik de herfstcollecties meestal wel een hele fijne collectie. Luchtige blousjes gecombineerd met lekkere warme vestjes of knits.  Er zijn nog niet heel veel beelden vrijgegeven van de herfstcollectie van Vila, maar deze beelden wilde ik jullie toch even laten zien. Vooral het grijze vest en de LBD zien er erg mooi uit. Zo’n lekker warm grijs vest zou ik nog wel aan mijn kledingkast willen toevoegen.

2oed bgao fydm

Voor de rest mag het nog even warm weer blijven. Het kijken op het internet naar de nieuwe herfstcollecties vind ik best, maar ik moet er nog niet aandenken om mijzelf in een trui en uggs te hijsen. Ik doe wel alvast wat inspiratie op met al die leuke herfstcollecties die ik voorbij zie komen. Kan jij je al bezighouden met herfstcollecties? Of ben je nog lekker bezig met het samenstellen van je zomergarderobe?

7 Reacties

 1. 9 juli 2013 / 16:13

  Oeh dat is wel een erg mooie little black dress! <3

 2. 9 juli 2013 / 20:58

  Het laatste kleedje vind ik wel mooi.. maar ik ben nog lang niet klaar voor herfstkledij.. eerst nog een beetje zomer please!
  Eefje

 3. 9 juli 2013 / 23:14

  Daar zitten zeker een aantal leuke dingen tussen!! Dat eerste vest vind ik erg leuk en ik ben ook wel gecharmeerd van het lange vest met gaten bij de schouders (terwijl ik daar normaal niet zo van houd)

 4. Linda
  11 juli 2013 / 08:29

  Dat grijze vest lijkt me echt heerlijk zitten. Ook al is het nog zomer, ik kan nu al genieten als ik aan de herfst denk, lekker gezellig binnen, kaarsjes aan en wat lekkers erbij, helemaal goed. Maar nu even nog genieten van de zomer en ik hoop dat de zomer nog lang zo zal blijvwhooesemik

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx