Voordelig beautyshoppen online!

Iedereen krijgt het steeds maar drukker en drukker en wij hebben niet meer alle tijd om even de stad in te gaan. Ik vind het heerlijk om te shoppen in de stad, maar mocht ik geen tijd hebben dan ga ik net zo graag winkelen bij Bol.com. Bij bol.com kan je tegenwoordig echt voor alles terecht boeken, cd’s, nieuwe camera’s, maar ook beautyartikelen zoals nagellak. Ik ben gek op zo lekker budget mogelijk leuke dingen scoren en ik struin dan ook regelmatig E-bay en Marktplaats af om daar leuke koopjes te vinden. Ik kan namelijk uren zoet zijn met het vinden van het perfecte item, voor een heel erg leuk prijsje. Helaas kan het wel zijn dat als je iets vind voor een dollar op E-bay dat je wel een hele lange tijd op je aankoop moet wachten. Ik vind het zelf nooit zo erg om langere tijd op een item te wachten als ik iets heb gescoord voor zo’n geweldige prijs.

Naast het budget shoppen op goedkope sites, check ik ook altijd eerst over er ergens nog een kortingscode te verkrijgen is. Je kan namelijk nog heel wat korting krijgen als je het internet afstruint naar kortingscodes. Op deze site kan je namelijk erg leuke voordeelacties bekijken. Als je de site in de gaten houdt kan je je items van je wishlist misschien wel met een heleboel korting shoppen en wij zijn gek op korting toch? Ik ben zelf helemaal gelukkig als ik iets wat ik graag wil hebben voor de helft mee krijg door het gebruik van kortingscodes!

Heb jij nog leuke tips om zoveel mogelijk voordeel te krijgen als je gaat beauty te shoppen? Maak je ook wel eens gebruik van kortingscodes?

4 Reacties

  1. 18 juli 2013 / 19:00

    Ik moet echt eens tussen de beauty producten op bol.com kijken! :3

  2. chucky1012
    18 juli 2013 / 21:28

    Hihihi, geweldige post!
    Leuk en blij wordt ik als ik iets met een flinke korting gescoord heb!Ik hou van korting!;-)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx