Vraag maar raak!

Persoonlijke artikelen vinden jullie erg leuk om te lezen, dus vandaag wil ik jullie de kans geven om alles aan mij te vragen wat maar in jullie opkomt. Wat heb je altijd al over mij willen weten? Vraag het hieronder en geef daar ook even bij aan of jullie de antwoorden willen lezen in een artikel op mijn site, of in een filmpje! Hoeveel edities er zullen komen dat hangt er maar net af hoeveel jullie te vragen hebben aan mij!

6 Reacties

 1. 25 september 2012 / 15:51

  Super leuk! Ik heb wel een aantal vragen:
  – Wat eet je het liefst?
  – Hoeveel tijd besteed je aan je site?
  – Welk vak vond je vroeger op school echt vreselijk?
  – Wat doe je het liefst als je na een lange dag thuis komt?
  Verder weet ik even niets ^^ Ik zie de antwoorden het liefst terug in een artikel, vind ik iets handiger aangezien ik door de drukte geen filmpjes kan kijken…kost teveel tijd!

 2. Joyce
  25 september 2012 / 17:02

  Mijn vraag: hoe schrijf je je blogspost, bereid je iets voor, zoek je inspiratie of kan je het in een keer typen?

 3. 25 september 2012 / 19:09

  Ik weet niet echt iets te vragen, maarrrr, wilde wel even zeggen dat ik het leuk vindt dat je dit doet!

 4. 25 september 2012 / 20:58

  Even denken hoor, leuk dit!
  Ehmm wat is je lievelingsfilm, serie en liedje?
  En wat zou je doen als je een paar miljoen wint?

 5. 25 september 2012 / 23:43

  Leuk dat je dit doet.
  Ik volg je eigenlijk al een hele lange tijd en kijk altijd nog dagelijks. Ik zie je echt groeien Kelly. Heb je trouwens huisdieren? En wat is nu je favoriete product uit je hele smash? Oeeh, en ik weet dat je gek bent op nagellak. Wat is je favoriete lakje uit je china glaze collectie?
  Liefs, xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx