Watsons Grapefruit & Tangerine bodylotion & showergel

Dit leuke setje heb ik gekregen van een vriendin van mij. Zij volgt ook mijn site en ze vond het erg lastig om een cadeautje te zoeken wat ik nog niet heb geprobeerd, of wat ik nog niet in huis heb. Op advies van Ici Paris XL, kwam ze bij mij met dit leuke, vrolijke setje. Ze heeft het voor elkaar gekregen om met iets te komen waar ik zelfs nog nooit van gehoord heb! Ik vind het erg leuk als vrienden/vriendinnen hun best doen om met een leuk cadeautje te komen. 

In dit leuke setje zit een bodylotion, een showergel en een douchespons/puff.

De bodylotion is hydraterend en verzorgend voor de huid!  De bodylotion heeft een geur van citrusvruchten, verreikt met vruchtenextracten. De vruchtenextracten zorgen ervoor dat de huid soepel en zacht wordt en ook gedurende de dag blijft. De geur vind ik echt hemels, echt zo’n Fanta Pomelo geur hmm.

De ingrediënten van de bodylotion. Er zitten wel wat parabenen en alcohol in, maar gelukkig niet als één van de eerste bestanddelen.

Deze douchegel heeft ook de heerlijk Fanta Pomelo geur.  De geur van citrusvruchten staat er op de verpakking, maar ik vind het gewoon alleen maar naar grapefruit ruiken.  Ondanks de sles maakt deze douchegel mijn huid lekker zacht. Ik vind deze geur echt lekker en ik vind het echt  een geur voor de hete zomeravonden. Ik vind het heerlijk als je de zon de hele dag op je huid hebt gevoeld om daarna even lekker af te koelen onder de douche met een verfrissende douchegel. Deze douchegel is daar zeker geschikt voor en ik bewaar de rest van de douchegel voor de warme, zwoele zomeravonden.

Omdat het een cadeautje is weet ik niet hoe duur dit setje kost, mocht je het willen weten, dan moet je het zelf even opzoeken op de site van Ici Paris XL.

Share:

8 Reacties

  1. 27 april 2013 / 08:02

    Het lijkt me een geweldig setje- zeker voor de zomer!

  2. 27 april 2013 / 10:11

    Echt een heel leuk setje, lijkt me ook super om kado te geven met moederdag. Alhoewel ik koop het liever voor mezelf 😀

  3. 27 april 2013 / 11:24

    Wat een leuk setje! Lijken me fijne producten!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx