Webshop in de spotlight: Mode Musthaves

Er zijn talloze webshops te vinden op het internet. Ik bestel regelmatig online bij webshops, van hele grote webshops zoals H&M, Forever 21, maar ook bij kleinere webshops. In de rubriek webshops in de spotlight vind ik het leuk om webshops even onder de aandacht te brengen. Vandaag is het de beurt aan de Mode Musthaves. Mode Musthaves groeit enorm en wil je een item hebben dan moet je er ook erg snel bij zijn. Mode Musthaves gaat altijd met de trends mee en momenteel zijn er trends te koop zoals Festival Fever, Blogger Style, Studs & Spikes etc. Ik zou zeggen, mocht je deze webshop nog niet kennen, neem dan zeker een kijkje! Wil je geen geld uitgeven, of heb je geen budget de komende tijd, dan volgt hier alvast een waarschuwing, kijk er dan vooral niet, want ze hebben teveel leuke dingen!

 

Meer over Mode Musthaves:

Hi fashionista, gaat jouw modehartje ook sneller kloppen van musthaves geïnspireerd op de trends van de catwalkshows, celebs, It-girls en fashionbloggers? Dan ben je op www.modemusthaves.com precies op de juiste plek! Je kunt bij ons de nieuwste It-bags, de mooiste catwalk en designer look-a-likes, subtiele maar ook opvallende statement accessoires shoppen. ModeMusthaves zoekt stad en land af naar de leukste en meest fashionable musthaves voor een prijs(je) waar je blij van wordt. Als we dat ene item waar we naar op zoek zijn niet kunnen vinden, dan laten we het maken in ons eigen atelier.  WAARSCHUWING: De musthaves zijn erg gewild… Dus ben jij verliefd geworden op een musthave? Wacht dan niet te lang, als je geen gebroken hart wilt 😉

Er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd aan de shop en de Mode Musthaves staat in mijn wekelijkse lijstje om te bezoeken. Ik ben gek op de kleine boetiekjes waar ze allemaal leuke hebbedingen verkopen. Ik heb al meerdere keren iets leuk besteld op de Mode Musthaves!  Tevens vind ik het ook erg leuk om inspiratie op te doen op de Mode Musthaves! Alleen maar kijken is ook leuk!

Favorieten uit de webshop!

Ben jij bekend met Mode Musthaves?

10 Reacties

 1. kim
  26 mei 2013 / 16:23

  Super leuke webshop dat glitter rokje wil ik graag hebben. ..Helaas uitverkocht

 2. Joyce
  26 mei 2013 / 19:18

  Kende het al, ze hebben echt toffe dingen!

 3. 26 mei 2013 / 21:45

  Ik kende de website nog niet, ik ga meteen een kijkje nemen! 🙂

 4. 27 mei 2013 / 10:36

  Wat een onwijs leuke outifts! En inderdaad, je moet er snel bij zijn, helaas!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx