Webshop in de spotlight – WENZ

HomeIk vind het leuk om regelmatig webshops in de spotlight te zetten en vandaag is het de beurt aan de website die echt alles in zijn assortiment heeft. Ik heb het over de webshop Wenz! Wenz heeft hele leuke, kleding voor dames en heren, maar wat ik zo leuk vind is dat Wenz ook een woongedeelte heeft op de website. Sinds ik een eigen huis heb vind ik het ook erg leuk als een webshop ook aandacht besteed aan wonen. Wenz gaat ook met de zomertrends mee zoals de animal print, wijde broeken met prints, neon & kant.

Ik vind het erg leuk om te zien wat voor divers assortiment Wenz heeft. Er zijn ook hele aparte dingen die ik bijvoorbeeld nog nooit bij een andere webshop heb gezien en dat vind ik erg leuk om te zien. Geen webshop waar er al honderden van zijn, maar een unieke webshop. Daarnaast winkel ik liever online, dat bespaart ook nog eens tijd & ik kan nooit zo goed tegen de ellendige drukte in de stad. Ideaal een webshop die van alles in het assortiment heeft zitten.

Mijn favorieten uit de webshop!

De leuke animalprint broek / Om in de animal sferen te blijven, dit leuke jasje! /  Deze toffe kaarsen zou ik wel willen toevoegen aan mijn inrichting! / Hier kunnen een heleboel leuke foto’s in! / Kaarsenplateau / Deze toffe neon tas.

Ben jij bekend met WENZ?

 

Share:

5 Reacties

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx