Weekendje weg | What’s in make-up bag

Wat neem ik mee als ik vier dagen wegga? Ik ben de afgelopen dagen naar Keulen geweest en ik vond het wel leuk om te laten zien wat ik mee nam qua make-up producten. Voor de rest had ik allemaal mini verzorgingsproducten gespaard, zodat ik niet al te veel hoefde te sjouwen met grote verpakkingen van shampoo’s,bodylotions etc. Qua make-up heb ik eigenlijk ook heel weinig, maar het hoognodige meegenomen. Uit ervaring  weet ik dat ik toch geen zin heb om mij uitgebreid op te maken.

Ik nam mee een mini Dior Iconic Overcurl mee, jammer dat het maar een mini verpakking is, want ik vind deze mascara heel erg fijn.  Voor de rest nam ik mee Catrice Photofinish Foundation, Essence I love Stage oogschaduwbasis, een nieuw lipproduct van Bourjois, Catrice mascara & de eyebrow filler. Voor de rest nam ik een basic palette mee van Inglot, eyeliner had ik ook mee, maar heb ik toevallig opgemaakt op vakantie en daar dus weggegooid. Naast wat kwasten en een pincet, had ik nog een LE blush mee van Catrice.

Neem jij je halve make-up kast mee op vakantie? Of denk je ook doelgericht na wat je daadwerkelijk gaat gebruiken? Ik neem echt alleen het hoognodige mee, want ik gebruik vaak op vakantie en vooral als het warm weer wordt toch heel weinig make-up!

15 Reacties

 1. 4 juli 2013 / 07:11

  Ik neem wel wat meer mee 😉 Ik wil me helemaal op kunnen maken als ik een tijdje weg ga, dan heb ik de mogelijkheden tenminste.

 2. 4 juli 2013 / 07:53

  Wat een leuk make-up tasje trouwens! Leuk om te zien, ik neem eigenlijk ook nooit zoveel mee als ik even wegga!

 3. 4 juli 2013 / 08:57

  leuk artikel 😀 je neemt nog aardig wat mee :3 ik probeer zelf altijd zo min mogelijk mee te nemen XD

 4. 4 juli 2013 / 11:02

  Wat is je Catrice foundation vieees 🙁 Haha
  Wel leuk om te zien ik neem nooit veel mee, kun je meer kopen! 😛

  XO

 5. 4 juli 2013 / 11:52

  Geen overvolle toilettas: netjes & knap! De blusher van Catrice heb ik ook. Die vind ik zo mooi 🙂

 6. 4 juli 2013 / 18:13

  Ik zou denk ik ongeveer het zelfde meenemen. Maar misschien een oogschaduw palette voor beetje variatie. Leuk om te zien dit. Hoop dat je een heel fijne paar dagen weg hebt gehad

 7. Linda
  4 juli 2013 / 22:56

  Je hebt gelijk dat je niet teveel mee neemt en zo te zien heb kun je alle kanten op met wat je mee nam en het zijn mooie producten.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx