Weekje vakantie!

Hoi lieverds! Hebben jullie afgelopen week lekker van de zon genoten? Ik heb gelukkig op mijn werk nog wat zon mee kunnen pakken. Ideaal dat ik gewoon lekker veel buiten kan zijn met mijn werk. Ik hoop dat het deze week ook lekker weer is, want ik heb een weekje vakantie! Dit betekent dat er misschien wat minder artikelen online zullen komen op Belessa, dat de artikelen wat later komen dan dat jullie gewend zijn en dat ik wat minder aanwezig zal zijn op de site.

Ik heb er voor gekozen om niet als een gek vooruit te gaan werken, want mijn blog is en blijft een hobby voor mij! Ik weet ook niet precies wat ik deze week ga doen, maar ik ga in ieder geval flink genieten van de rust, hopelijk lekker uitslapen – daar ben ik namelijk niet zo goed in – lekker shoppen & hopelijk van het mooie weer genieten.

Fijn weekend allemaal!

Share:

19 Reacties

 1. 8 juni 2013 / 15:20

  Oh wat heerlijk zeg Kelly, geniet ervan! <3 Van mij mag het mooie weer nog wel even blijven hoor, mijn vakantie is gisternacht om 12 uur begonnen!

 2. 8 juni 2013 / 18:14

  Moet je zeker doen! Geniet er lekker van 🙂 Heb ik de afgelopen dagen ook gedaan 😉 Ik zou ook willen dat ik voor mijn werk buiten kon zijn, maar helaas kan dat niet met alle beroepen 😛

 3. 8 juni 2013 / 19:42

  Heerlijk een weekje vakantie! Als we de weersvoorspellingen mogen geloven heb je volgens mijn geluk en wordt het lekker zonnig. Geniet ervan Kelly! 😀

 4. 8 juni 2013 / 22:21

  Fijn he, werken met kinderen! Lekker iedere dag naar buiten in het zonnetje. Geniet van je vakantie! xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx