Wet ´n Wild mascara in Mega Wink

Wet ´n wild is een merk wat regelmatig voorkomt in mijn stash.  Het wordt steeds makkelijker om aan Wet ´n Wild producten te komen, het is het afgelopen jaar beter verkrijgbaar geworden in de Nederlandse webshops. Gelukkig maar dat het gewoon in de webshops te bestellen is, want er zitten hele fijne producten tussen. De trio oogschaduws vind ik erg fijn en ik ben gek op de nagellakjes. Vandaag test ik iets heel anders, namelijk een mascara van Wet ´n Wild.

Ik ben iemand die altijd op zoek is naar perfecte mascara en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Nog nooit ben ik zo tevreden geweest dat ik geen andere mascara meer wilde testen. Sommige mascara´s vind ik fijn en die gebruik ik dan weer een tijdje, maar op een gegeven moment komt er weer een nieuwe favoriet voorbij die ik weer voor een even ‘geweldig’ vind.

Soms komen er ook mascara´s voorbij waarbij je gegarandeerd een paar spinnenpoten aan je wimpers heb zitten. Ik zal meteen met de deur in huis vallen, deze mascara heeft ook echt een spinnenpoten-effect.

Kale wimpers.

Mijn wimpers worden niet goed gesepareerd  door deze mascara en er ontstaan klonten en spinnenpoten. Het mascara borsteltje pakt niet alle wimperharen. De haren die hij wel pakt klontert hij aan elkaar en deze wimpers zijn nog maar moeilijk te separeren. Dit zijn maar twee laagjes op mijn wimpers en het ziet er al uit of er hele lagen op mijn wimpers zitten.  De mascara maakt mijn wimpers wel iets langer, maar ik mis ook wat volume in mijn wimpers. Helaas!

Ik heb werkelijk geen idee hoeveel deze mascara kost, want ik heb hem cadeau gehad in een setje met een oogpotlood en een trio oogschaduw erbij. 

Heb jij wel eens een mascara geprobeerd en waar je niet (zo) tevreden over bent?

Share:

12 Reacties

 1. Amber
  16 januari 2013 / 08:30

  Leuke review alleen jammer dat het product tegen valt .. Ik ben altijd benieuwd naar producten die voor mij nog niet zo bekend zijn, dus leuk ! (:

 2. 16 januari 2013 / 10:03

  Mega Wink is een leuke naam, jammer dat het ook Mega Fail is.. 🙁

 3. 16 januari 2013 / 10:04

  Jammer dat die tegenvalt, de naam is heel leuk btw.

 4. 16 januari 2013 / 11:02

  Jammer dat het zo tegenvalt. Ik heb vrij veel mascaras gehad die eigenlijk tegenvielen. Vooral klontjes en spinnenpoten..

 5. 25 januari 2013 / 18:29

  Oh my gosh, wat een fail inderdaad! Dan vind ik je wimpers zonder nog mooier. Raar toch, want andere producten van W’n’W vind ik wel altijd heel fijn!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx