What’s in my bag – zomereditie

  Mocht je het filmpje niet kunnen zien klik dan hier

Een primeur op Belessa, namelijk het eerste filmpje online op Belessa.nl. Ik heb al eerder filmpjes gepost op mijn oude kanaal, maar deze wordt verwijderd. Ik heb een What’s in my bag zomer-editie opgenomen. Nu kan het nog even, nu het nog zomer is!  Ik laat jullie zien wat ik allemaal meesleep in mijn tas! Vinden jullie het teveel wat ik meeneem, wat zouden jullie dan eventueel weglaten? Of neem ik helemaal niet zoveel mee en sjouwen jullie je helemaal suf? Kijk mee naar mijn What’s in my bag filmpje!

Ik heb een nieuw kanaal geopend en ik zou het leuk vinden als jullie mij daar gaan volgen. Op mijn kanaal staan tevens al twee filmpjes! Ik ga namelijk niet alles delen op mijn site, maar als je mij volgt via youtube kan je gewoon alles volgen!

Share:

8 Reacties

 1. 11 september 2012 / 13:29

  Er waren wat problemen met het commentsysteem, maar alles werkt weer!

 2. 11 september 2012 / 14:56

  Ik heb maar 1 lipstick in mijn tas. Maar ja, ik sjouw dan weer een boek, veel te veel pennen en een notitieboekje mee:)

  • 11 september 2012 / 15:13

   Ik had eerst ook vaak een boek mee in mijn tas! Nu neem ik mijn e-reader mee als ik bijvoorbeeld ga werken of een lange rit te maken heb in een trein. Het scheelt echt een heleboel sjouwen!

 3. 11 september 2012 / 20:15

  heel leuk artikel!
  mooie lipstick heb je op 🙂

 4. 11 september 2012 / 22:59

  Ik vind je tas zo leuk. De Catrice lipstick die je een beetje op het einde laat zien ik echt een leuk kleurtje voor jouw. Staat je goed.
  Liefs, xxx

 5. priscella82
  12 september 2012 / 10:13

  leuk filmpje en mooie tas!

 6. 12 september 2012 / 11:11

  Heel leuk om dit filmpje te zien! Ik vind het nog best wel meevallen hoor wat je meeneemt in je tas. Zelf kom ik toch vaak dingen tegen waarvan ik denk wat doet dat in mijn tas haha. Je tas vind ik trouwens ook erg mooi.

  • 12 september 2012 / 13:40

   Leuk om te horen Lies! Ik heb zelf altijd het idee dat ik teveel mee sjouw, maar dat valt dus wel mee! ^^

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx