Win een waardebon ter waarde van €25 voor een Skibril!


Het winterseizoen is in aantocht en er zijn vast al een heleboel skivakanties geboekt. Zelf heb ik helemaal niets met wintersport, maar ik ken een hoop mensen die er helemaal gek op zijn. Daarom weet ik dat er ook wel wat lezeressen van mijn site zijn die erg blij worden van deze winactie. Ik mag namelijk een waardebon van €25 weggeven waar je een skibril mee kan aanschaffen!

Niets is zo bepalend voor je prestaties als je goggles. Door de contrastverhogende lenzen zie je net even beter die ene hobbel in de piste aankomen. Niemand wil onderuit gaan door iets wat zo makkelijk te voorkomen is. Vergeet daarnaast je veiligheid niet. Zonnebrillen.com zorgt ervoor dat jij veilig en stijlvol de piste afgaat met de beste skibrillen van verschillende merken. Dat kan zowel opvallend als onopvallend, met een groot of klein budget. Wij zorgen dat je altijd slaagt!

Wat moet je voor deze winactie doen?

 1. Mij volgen op Bloglovin’ en aangeven en deze blogpost liken
 2. Volg mij minstens op 1 social media:  // You-tube // Twitter // FB 
 3. Tweet(als je twitter hebt) Win een waardebon ter waarde van €25 euro voor een skibril op www.belessa.nl @kellss88 #belessanl #winactie
 4. Laat een comment achter (met een geldig e-mail adres zodat ik contact met je kan opnemen)
Er zijn een paar skibrillen die €25 euro kosten, maar er zijn ook duurdere skibrillen te koop in webshop, waar je als je de bon wint van €25 nog maar een klein bedrag zelf moet bijleggen. Ideaal als je opzoek bent naar een leuke skibril!
De winactie loopt tot en met 4 december! Op sinterklaas krijgt de gelukkige winnaar een mailtje in zijn of haar inbox!

Good Luck!

Share:

2 Reacties

 1. Roos
  27 november 2012 / 08:00

  Wat een leuke winactie, ik ga in januari skien, de outfit is afgelopen week al bij elkaar geshopt dus deze bon zou goed van pas komen voor de bril die nog op mijn sinterklaas lijstje staat 🙂 ik volg je via bloglovin en twitter, https://twitter.com/cosmeticfan/status/273319898174865409

  Iedereen die gaat wintersporten dit jaar veel plezier gewenst ik kijk er al naar uit 🙂

 2. 28 november 2012 / 12:29

  Wat een leuke actie! Zelf doe ik niet mee maar wens de dames die wel mee doen succes!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx