Wishlist | najaar

Er zijn echt te leuke palettes, heerlijke douchegels en mooie nagellakjes uitgekomen dit jaar. Al eerder schreef ik over producten van bijvoorbeeld de kerstcollectie van l’ Occitane en drie lakjes uit de Holiday Joy collectie van China Glaze. Ik heb vandaag dan ook een wishlist samengesteld met prachtige, maar helaas ook vrij dure producten. Er moet ook wel wat te wensen blijven toch?

 • De prachtige MAC Fabulousness collectie is natuurlijk niet aan mij voorbij gegaan en ik vind dan ook het Warm Eyes palette ( 5 kleuren oogschaduw) prachtig. Prijs €43,00.
 • The Return of the Sexy van Too Faced is een palette met allerlei prachtige kleuren voor de feestmaand. Ik heb een heleboel palettes met natuurlijke kleuren, maar dit palette bevat ook prachtige donkere kleuren €51,50
 • The Vice palette van Urban Decay (ik heb overigens nog helemaal geen palettes van UD, daar moet echt eens verandering inkomen). De kleuren in dit palette vind ik echt géweldig! Prijs €45,80
 • The Nothern Lights zeep van Lush. Deze zeep is geinspireerd op het prachtige noorderlicht, waar we jammer genoeg in Nederland nooit van kunnen genieten. Maar gelukkig wel van deze zeep die geurt naar dennen, cypressen en citrus, heerijk opwekkende geuren. Alsof je een frisse wandeling maakt in een winterbos op een koude, zonnige dag! Prijs per 100 gram €5,95
 • Ponche Douchegel ook van Lush. Deze douchegel vol tropisch fruit lijkt ons perfect om je op te vrolijken als het buiten koud is, terwijl je je ermee wast waan je je in een tropisch oord waar de zon lekker schijnt! Prijs per 100 gram €8,95

Ik houd altijd iets te wensen en ik zou dan ook nooit alle drie de dure palettes kopen, omdat ik het gewoon ontzettend zonde vind van mij geld om zoveel aan make-up uit te geven, terwijl ik echt genoeg in mijn stash heb zitten.

Wat staat er op jullie wishlist?

15 Reacties

 1. 12 november 2012 / 14:27

  Hele leuke producten op je wishlist! Het Urban Decay palette vind ik zelf ook echt zo mooi en de Ponche Douchegel van Lush klinkt erg lekker als die naar tropisch fruit ruikt. Zelf heb ik op dit moment eigenlijk weinig op wishlist staan, want ik wil wat meer geld gaan sparen.

 2. 12 november 2012 / 14:40

  Ik heb Ponche en ik vind hem zo onwijs stinken 🙁 Northern Light zeep is wel lekker! Het TF palette is prachtig, must have!

 3. 12 november 2012 / 16:29

  Het vice palette vind ik echt heel erg mooi! Zit er zelfs over te denken om hem te gaan kopen, maar voor mij is het echt een dure aankoop!

 4. 12 november 2012 / 18:13

  The Return of Sexy vind ik ook zo mooi <3 Vind het alleen zo zonde, heb al zoveel van dit soort kleuren 😛

 5. 12 november 2012 / 18:29

  Erg leuke wishlist! En omg dat Urban Decay palette! Wat een prachtige kleuren zitten daarin! Jammer van de prijs… Ik wil erg graag een palette van Sleek!

 6. 12 november 2012 / 21:24

  Mooie wishlist! Op mijn wishlist staan ook een paar Lush producten 🙂

 7. 13 november 2012 / 00:21

  Leuke wishlist, dat kleine Mac paletje is echt mooi!

 8. 13 november 2012 / 08:50

  Ik hoop dat je alles krijgt!
  Het is ongelooflijk, maar er staat niks op mijn wishlist. Ja, er zijn altijd lakjes die ik wil, maar verder dus niks. Al is een boek altijd welkom en ben ik natuurlijk blij met alles.

 9. 15 november 2012 / 14:10

  Sexy en Vice palette, yes please! Ben alleen bang dat de kleuren uit het Sexy palette nogal shimmery zijn, dat zou ik jammer vinden 🙁

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx