Yoghurt frambozen smoothie

Ik ben echt gek op sapjes en smoothies en ik kan ze de hele dag door drinken. Voor alle smoothies en sapjes met rood fruit, zijn toch wel echt favoriet bij mij. Als zomerdrankje met een heleboel crushed ice erin, of lekker een ‘volle smoothie’ als ontbijtje. Van de week maakte ik een heerlijke frambozen smoothie – die ook te zien is tijdens mijn ‘get ready with me‘ filmpje. De smoothies die ik maak zijn altijd een experiment, want ik gooi er gewoon van alles en nog wat in. Vaak wat ik in huis heb, of ik haal bijvoorbeeld de ingrediënten waar ik trek in heb. Frambozen, aardbei, banaan en kiwi, zijn wel ingrediënten die ik al snel ergens doorheen doe. Ik vind het vooral lekker om een beetje yoghurt toe te voegen aan een smoothie.

 Smoothie voor ongeveer 3 glazen:

 • 250 gram frambozen
 • 1 banaan
 • 2 kiwi’s
 • yoghurt toevoegen aan de smoothie zoveel je wilt. Ik heb ongeveer 200 ml toegevoegd aan deze smoothie
 • Lijnzaad
 • Kokos als topping

Maak jij wel eens een smoothie? Welke smoothie zou ik eens uit moeten proberen, ik ben namelijk altijd op zoek naar lekkere recepten/ingrediënten voor in een smoothie.

12 Reacties

 1. 6 september 2013 / 15:14

  Oh ziet er echt heerlijk uit! De ingrediënten wat erin zitten vind ik ook lekker, het lijkt mij wel wat!

 2. 6 september 2013 / 17:25

  Ik ben dol op smoothies! Deze lijkt me heerlijk!

 3. 6 september 2013 / 18:55

  Ziet er erg lekker uit!

  Ik maak ze zelf ook vaak, en ook idd met ingrediënten die ik in huis heb. En doe het ook op gevoel.

  Welke ik erg lekker vind is banaan, sinaasappel en kiwi heerlijk!

 4. Linda
  7 september 2013 / 00:20

  Smoothies zijn heerlijk, ik maak ze de laatste tijd veel te weinig. ik vind ze vooral lekker als er in ieder geval banaan in zit en kokos als topping lijkt me ook heerlijk

 5. chucky1012
  7 september 2013 / 07:34

  Mmmmm….. dat ziet er goed uit! 😉

 6. 9 september 2013 / 15:12

  Ik ben ook gek op smoothies de laatste tijd 🙂

 7. 11 september 2013 / 17:03

  Ooeh ik heb echt toevallig sinds vandaag een blender! Ik ga deze eens proberen 😀

 8. 13 september 2013 / 20:27

  Lekker zeg! Ik maak mijn smoothies altijd heel anders, haha. Maar morgen ga ik toch om boodschappen, dus dan haal ik meteen even yoghurt en lijnzaad. Oja en kiwi’s, die doen het ook altijd goed in smoothies! Leuk artikel trouwens, ik ben benieuwd of je meer recepten hebt 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx