Yves Rocher | Couleurs najaar 2013

Vroeger bestelde ik een heleboel make-up van het merk Yves Rocher. Ik vond het zo leuk om in de boekjes te bladeren  Ik bestelde dan vaak mee met mijn moeder voor wat make-up en nagellak, maar sinds ik eigenlijk uit huis ben heb ik dat nooit meer gedaan. Vooral de oogschaduws, parfums en nagellakjes vind ik echt de moeite waard. Vandaag test ik voor de eerste keer een mascara van Yves Rocher. Yves Rocher komt in september met een nieuwe make-up collectie. Vandaag review ik twee producten uit deze collectie.

De mono´s zijn dus verkrijgbaar in 36 verschillende tinten. De oogschaduw met opvallende natuurtinten hebben allemaal een romige structuur en zijn verrijkt met rijstextract. De structuur is met swatchen inderdaad al erg romig en er komt echt super pigment af. Ik vind deze bruine oogschaduw erg speciaal. Ik heb zat bruine oogschaduws in mijn stash, maar er zit een speciale gloed over deze oogschaduw heen wat mij erg aanspreekt.

Taupe Rosé – 31

De Yves Rocher Volume Vertige mascara bevat een groot borsteltje, waarbij ik het zelf altijd erg lastig vind om bij de aanhechting van mijn wimpers te komen. Ik krijg nooit mijn wimpers goed tot de aanzet zwart met een groot borsteltje, dan zit het echt overal waar het niet hoort. Ook bij deze mascara heb ik er moeite mee om al mijn wimpers goed zwart te maken. Ook vind het effect met één laagje het net niet, maar bij een tweede laagje – zoals op de foto’s – krijg je toch al snel dat de wimpers iets aan elkaar gaan kleven, of te wel spinnenpoten.

De Couleur Nature lijn bestaat uit drie soorten mascara’s en 36 kleuren oogschaduw.  Elk product uit deze lijn bevat  plantaardige stoffen of natuurlijke bestanddelen.

 • De mascara kost €19,90, de introductieprijs is €10,95.
 • De mono oogschaduws kosten €13,90 per stuk, de introductieprijs is €8,95.

Van 16 september tot 2 oktober 2013 zijn de producten voor de introductieprijs te koop, daarna betaal je de volle pond voor de producten. De introductieprijs scheelt een heleboel, dus mocht er iets voor je tussen zitten, dan zou ik zeker gebruik maken van de leuke korting.

13 Reacties

 1. 18 juli 2013 / 06:38

  De oogschaduw ziet er erg mooi uit! Mooie glans!

 2. 18 juli 2013 / 09:02

  Mooie producten, de mascara heb ik ook en een andere kleur oogschaduw

 3. 18 juli 2013 / 09:02

  Hmmz jammer van de mascara. De oogschaduw vind ik wel mooi!

 4. 18 juli 2013 / 10:33

  Wat een mooie foto’s. De producten zien er goed uit:D

 5. 18 juli 2013 / 19:05

  De oogschaduw heeft een mooie kleur en ik moet zeggen dat ik de foto die je er van hebt gemaakt ook erg mooi is! De mascara vind ik matig te noemen, al zijn jouw wimpers van zichzelf echt al lang!

  De ooglook vind ik erg mooi! Tof dat je er nog zoiets moois van hebt gemaakt met maar 1 kleurtje. Dit wil ik ook eens proberen

 6. 18 juli 2013 / 20:11

  Ik vind de producten van Yves Rocher erg fijn! Ben nog geen producten tegen gekomen die ik niet fijn vond en heb inmiddels genoeg dingen getest. De oogschaduw ziet er heel erg mooi uit!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx