Yves Rocher | Protectyl Végétal aftersun

Zolang als ik herinneren gebruik ik deze aftersun. Ik heb wel eens een andere aftersun geprobeerd, maar vaak vond ik toch de werking niet goed, of de geur niet fijn. Deze aftersun doet mij denken aan alle leuke plekken waar ik ooit op vakantie ben geweest.  De geur kan ik goed beschrijven, maar de geur is echt hemels! Mijn moeder deed vroeger regelmatig een bestelling bij Yves Rocher en ik zat dan altijd in het boekje te kijken, op zoek naar leuke aanbiedingen. Er zaten vaak van die kleine zegeltjes bij (ik weet niet of het nog zo is) waar allemaal leuke aanbiedingen opstonden, of cadeautjes waar je uit kon kiezen als je boven een bepaald bedrag een bestelling plaatste. Als mijn moeder ging bestellen, dan zocht ik vaak als klein kind al nagellakjes uit en deze aftersun. Ik was en ben nog steeds gek op de geur van deze aftersun!

Naast de hemelse geur, die ik tevens ook erg belangrijk vind bij een aftersun, is de werking ook super. Ben je wel eens (lichtelijk) verbrand ondanks het goed beschermen van je huid? Met deze aftersun is de roodheid uit je huid erg snel verdwenen. Deze aftersun zorgt voor een heerlijke verkoeling na een dag zonnen.

Wat zegt Yves Rocher over deze aftersun?

 • Een zachte melk die uw huid na het zonnen kalmeert het hydrateert en die er tevens voorzorgt dat uw zongebruinde teint langer mooi blijft.
 • De door de zon verhitte huid wordt direct gekalmeerd dankzij de aloë-vera waarmee de formule verrijkt is.
 • De huid wordt langdurig gehydrateerd.
 • Uw zongebruinde teint ziet er mooier uit en blijft langer behouden, zodat u nog langer van de vakantie kunt nagenieten.
 • De aftersunmilk maakt de huid weer soepel en laat haar zijdezacht aanvoelen.
 • Kan voor zowel voor het gezicht als voor de rest van het lichaam gebruikt worden

 Voor de rest vind ik het fijn dat deze aftersun snel intrekt en de huid niet vettig maakt. Alleen maar pluspunten voor deze aftersun en tevens vind ik de prijs van €8,90 nog meevallen voor een aftersun. Een nadeel kan zijn dat je niet graag besteld, of dat je het vervelend vind dat er verzendkosten bijkomen. Wel kan je een bezoekje brengen aan één van de winkels van Yves Rocher, maar daar zijn er maar een paar van in Nederland.

De prijs van deze aftersun is normaal €8,90, maar toevallig toen ik op de site keek zag ik dat de aftersun nu in de aanbieding is met 50 % korting!

Ben jij bekend met Yves Rocher? Zo ja heb jij favorieten uit de winkel die je iedere keer opnieuw koopt of besteld?

11 Reacties

 1. 11 juni 2013 / 07:49

  Klinkt goed! Ik gebruik er zelf vaak eentje met een kokos geur!

 2. 11 juni 2013 / 10:30

  Ik heb de huidverzorgings set van protectyl vegetal! Best fijn!

 3. 11 juni 2013 / 18:14

  Ik houd van Yves Rocher, ik vind het allemaal zo fijne producten! De voetcreme en de Monoï de Tahiti lijn vind ik zelf heeerlijk! 😀
  Deze ziet er ook wel heel goed uit, heb hem zelf nog nooit geprobeerd.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx