Zen Body Butter Cream in Eucalyptus & Rozemarijn (Action)

Dit is een product wat ik voor de tweede keer heb gekocht en dat betekent dus dat ik over dit product erg tevreden ben. Dit was tevens ook de enige geur die door mijn verkoudheid binnenkwam en dat komt door de eucalyptus die in deze body cream zit. Eucalyptus is een geur waar je echt van moet houden en je het niet alleen maar associeert met keelsnoepjes en medicijnen.

Het merk Zen heeft hele fijne producten, als je daar nog nooit van gehoord heb dan raad ik je aan om zeker eens een bezoekje te brengen aan de Action.

Verpakking: De bodycream zit in een grote pot van 200 ML en komt in een doorzichtige simpele pot. De verpakking vind ik prima, lekker simpel, maar wel duidelijk herkenbaar in het vak.

De ingrediënten staan op de zijkant van de pot. Ik vind het fijn om te kijken wat er allemaal inzit, maar voor de rest let ik zelf niet op een bepaald ingrediënt.

Het is echt een heerlijk grote pot, daar worden wij blij van! Ik heb de bodybutter hier zo’n drie keer gebruikt dus je doet er ook redelijk lang mee.

Deze bodybutter is van een dunnere structuur dan dat ik gewend bent van bodybutters. De substantie is wat meer vloeibaar, maar niet zo vloeibaar als een bodylotion. Volgen jullie mij nog? De body butter smeert erg makkelijk uit en trekt goed in de huid. Van de eucalyptus- rozemarijngeur daar moet je van houden. Het is echt een hele frisse geur, die mij doet denken aan keelsnoepjes, dus ik weet niet of je daar graag jezelf mee wil insmeren. Ik wil dat zeker wel en het is nog goed voor mijn verkoudheid ook.

Ervaring: De Body butter is voedend voor mijn huid, maar ik vind het wel nodig om mijn huid twee keer per dag in te smeren als ik deze bodybutter gebruik. De bodybutter is voedend op het moment, maar het voedt mij huid niet genoeg voor de hele dag. De bodybutters van The Body Shop hoef ik maar één keer te smeren en mijn huid is dan de hele dag gehydrateerd. Dus mocht je dat niet erg vinden, dan vind je deze body butter erg fijn! Of je huid heeft misschien niet zoveel verzorging nodig als de mijne. Ik smeer dan ook alleen maar de body butter op de plekken waar mijn huid extra verzorging nodig heeft.

De Zen body butter cream is o.a. en is verkrijgbaar in Eucalyptus en Rozemarijngeur en is te koop bij de Action voor maar €1,98.

13 Reacties

 1. 25 januari 2013 / 07:17

  Jammer dat hij niet voedend is gedurende de dag. De geur lijkt me wel erg lekker!

 2. 25 januari 2013 / 08:19

  Die klinkt best goed en dat voor 2 euro… Jammer dat ik niet zo vaak bij de Action kom 🙁

 3. 25 januari 2013 / 11:27

  Eucalyptus vind ik wel een hele lekkere geur en brand daar ook vaak een geurolie van zodat het hele huis er naar ruikt. Ik ben daarom ook wel heel benieuwd naar deze Body Butter en ga er snel eens naar kijken.

 4. 25 januari 2013 / 13:27

  Hmm, ik zou geen geduld ervoor hebben om twee keer per dag te smeren!

 5. 25 januari 2013 / 18:26

  Jammer dat hij niet de hele dag voedt, verder lijkt hij me wel heel erg fijn! Ik hoor er veel mensen over, ben nu toch wel benieuwd. Eerst maar eens m’n huidige stash opmaken haha.

 6. 25 januari 2013 / 23:09

  Soms vi d je echt favoriete op de plekker waar je t niet verwacht, leuk! De volgende keer in de action ga ik zeker even kijken naar dit product, want t klinkt goed!
  Ik vind jre foto’s hier ook erg mooi met die doek er onder. 🙂

 7. 26 januari 2013 / 12:12

  Bij de action kijk ik nooit naar het schap met de beautyspullen omdat ik denk dat die van mindere kwaliteit zijn maar jij bent er blijkbaar toch wel positief over. Misschien moet ik er dan toch is eentje kopen om te proberen. Voor dat geld kan het geen kwaad als ik het dan toch niet zo leuk vind..

  • 26 januari 2013 / 16:50

   Ik ben niet over alle producten positief, maar de producten van Zen vind ik heel erg fijn! Ik heb het ook uitgeprobeerd vanwege de fijne kleine prijsjes, als er dan iets niet goed bevalt zoals de blush van de Action, dan vind ik het niet zo erg dan dat je er een heleboel geld voor neer heb moeten leggen!

 8. 27 januari 2013 / 16:01

  Klinkt heel fijn! Ik had het wel eens zien staan en voor de prijs laat ik het de volgende keer niet liggen 🙂 ik ben ook benieuwd naar meer producten van Zen!

 9. 28 januari 2013 / 15:24

  Waarom neem ik deze spullen toch nooit mee? De volgende keer doe ik het wel!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx