Zin om nieuwe smaakjes thee uit te proberen?

Wij vrouwen vinden het heerlijk om te theeleuten met vriendinnen. Sterker nog ik lust geen eens koffie, dus ik kan geen smaken thee genoeg hebben. Niets is leuker toch dan lekker op een middagje met vriendinnen een gezellige high-tea te organiseren! Heerlijke zoete calorieën-bommen vol suiker en chocolade naar binnen werken en verschillende soorten thee drinken. Ik vind het geweldig om nieuwe soorten thee te ontdekken en te genieten van alle nieuwe smaakjes.  Ben jij ook iemand die geen genoeg kan krijgen van heerlijke thee-smaken? 

Vandaag hebben 10 meiden van jullie de kans om nieuwe smaken te testen van de Mr jones thee, dat is een Fair trade product met een hele leuke verpakking!  Wil jij bij één van deze 10 meiden horen? Kijk dan snel even op de site Simpley Beautifull en meld je aan als volger (linksboven in het hoekje). Het is de blog van een vriendin van mij en maak kans om de theesoorten van Mr Jones uit te testen.  Een leuke gezellige lifestyle site, waar je gelijk helemaal thuis voelt!  Haar artikelen zijn erg divers en dat vind ik er juist zo leuk aan. De ene dag neemt ze je mee naar de Voque Fashion Night out, de volgende dag heerlijk recept een andere dag een stuk geschiedenis over de oorsprong van thee.

Volg ook meteen even haar Facebookpage!

7 Reacties

 1. Joyce
  26 september 2012 / 13:07

  Wat een mooie verpakkingen! Ik lust helaas geen thee..

 2. Merel
  26 september 2012 / 13:45

  Oeh wat leuk zeg, ik hou heel erg van thee!
  Zal eens een kijkje nemen! 😀

 3. Suze Hofma
  26 september 2012 / 18:34

  Ik hou echt van thee dat is me 1 van me ochtend rituelen! haha lijkt me leuk om ze te testen!

 4. 26 september 2012 / 21:50

  Lekker & precies wat je zegt!
  Heb me aangemeld & ze heeft idd een leuke blog 😀

 5. Sann
  27 september 2012 / 08:57

  Ik drink niks anders vooral nu het weer kouder wordt, koffie vind ik echt vies.

 6. 27 september 2012 / 15:00

  Wat een leuk idee- ik ga snel even kijken

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx