• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Garnier SkinActive Hydra Bomb

Garnier SkinActive Hydra Bomb

Vroeger gebruikte ik standaard gezichtsverzorgingproducten van Nivea. Die vond ik fijn en ik had nooit zoveel zin om andere dingen te proberen. ‘Dit werkt toch prima voor m’n huid?”. Ik werd alleen ouder en mijn huid had meer verzorging nodig. ‘HOI EERSTE RIMPELS’.. Mijn huid werd moeilijker, soms wat droger en soms weer wat vetter. Soms een vochtarme huid en een andere keer weer heel ‘gewoon’. Mijn huid wisselt continu en de laatste tijd heb ik wat meer last van onzuiverheden. De laatste jaren ben ik meer van skincare gaan houden en vind ik een goede verzorging die past bij m’n huid erg belangrijk. Garnier komt met wat nieuws namelijk de SkinActive Hydra Bomb, eene super hydraterende verzorgingslijn die de huid ook beschermt. Er zitten drie producten in de lijn (dag, nacht, masker) die zorgen voor een ultieme hydratatie boost. Ik probeerde de dag- en de nachtverzorging uit.

Naar mate ik ouder werd kreeg ik meer interesse in Skincare. Nu probeer ik regelmatig dingen van Lush uit, maar dat is niet even goed verkrijgbaar en ook geen leuke prijsjes.. Deze nieuwe lijn van Garnier is al een stuk beter geprijsd en ligt gewoon in de bekende drogisterijen en er zijn ook regelmatig 1+1 acties op producten van Garnier.

Garnier SkinActive Hydra Bomb Dagverzorging

De dagverzorging van Hydra bomb komt in een pompje wat prima werkt. De crème voelt luchtig aan op het gezicht en ik vind het een fijne dagcrème voor deze tijd van het jaar. In de zomer ben ik toch vaak op zoek naar een lichte crème die niet zo zwaar op de huid ligt. De crème trekt snel in en kleeft ook niet, iets wat ik prettig vind. Je huid wordt lekker opgefrist door deze crème.

 • Je huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf (vervuiling, zon, temperatuurscjomelingen, slaaptekort)
 • Bevat SPF 10
 • Vrij van parabenen
 • Plantaardige antioxidanten: granaatappel (versterkt en herstelt de huidlagen) en Indianse kruisbes (beschermt de huid tegen veroudering).

De SPF had van mij zeker meer gemogen, want ik vind SPF 10 aan de lage kant. Mijn huid reageert goed op deze fijne, lichte crème en ik gebruik hem ook graag als primer voor onder mijn make-up (voordeel van siliconen in crèmes). Ik vind ‘m heel erg prettig voor mijn huid die vochtarm is en op dit moment wel vrij normaal voor de rest. Ik heb geen hele droge huid en ik denk ook dat deze crème daar dan wat minder geschikt voor is omdat die zo licht en misschien (maar dat is m’n idee) niet voedend genoeg is voor een extreem droge huid.

Garnier SkinActive Hydra Bomb Nachtverzorging

Bij een goede dagverzorging komt ook een goede nachtverzorging, want ook in de nacht wil je je huid graag goed verzorgen. De nachtverzorging komt in een potje, wat je minder hygiënisch kan vinden dan zo’n pompje waar de dagverzorging in zit. Zelf heb ik er nooit zo’n probleem mee. De nachtverzorging heeft een luchtige gel crème die lekker luchtig en verkoelend aanvoelt op de huid. Heel erg prettig en vooral met warmere temperaturen.

 • De gelcrème zorgt voor een intense hydraterende werking met behoud van een fris, licht en zacht gevoel op de huid.
 • Langdurige werking: tot 72 hydratatie terwijl antioxidanten te sporen van een lange, vermoeiende dag verminderen
 • Verrijkt met vitaminen, plantaardige oxidanten: Amla (kruisbes), mannose (natuurlijke suiker) en granaatappelextract wat de veroudering tegengaat.

Ik vind de textuur van deze nachtverzorging echt heerlijk. De verkoelende gel-achtige substantie, ik houd ervan! Mijn huid voelt zeker een dag of twee echt extra zacht aan en daarna neemt de zachtheid iets af.

 • Garnier SkinActive Hydra Bomb dagverzorging 50 ml €8,99
 • Garnier SkinActive Hydra Bomb nachtverzorging 50 ml €8,99
 • Garnier SkinActive Hydra Bomb tissue mask €2,99 (niet getest nog, maar behoort tot de lijn)

De producten bevatten wel siliconen, parfum & alcohol, dus mocht je dat niet prettig vinden in verzorgingsproducten dan weet je dat deze producten het wel bevatten.

Conclusie

Zowel de dag- als de nachtverzorging vind ik heel erg prettig. Mijn huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd. Een kleine kanttekening op de matige SPF die erin zit. Ik vind SPF 10 eigenlijk te weinig voor in een dagverzorging, waardoor ik ook nog een andere crème moet toevoegen aan m’n skincare om mijn huid beter te beschermen tegen de zon. Voor de rest zijn er heel veel positieve punten te benoemen. Ik vind beide producten lekker luchtig voor de tijd van het jaar en mijn huid reageert er positief op. Ik merk vooral als ik de nachtverzorging heb gebruikt dat ik ondanks soms wat slaaptekort en fris uitzie als ik wakker word. Top producten en wat een fijne prijsjes!

Verkrijgbaarheid

Vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterijen

Deze producten zijn opgestuurd door een bedrijf.