• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Gepersonaliseerde HIP slider armband

Gepersonaliseerde HIP slider armband

Eén van de leukste dingen van mijn blog vind ik dat je in aanraking komt met mooie merken, met prachtige bedrijven én dat ik een geluksvogel ben die soms wel eens iets mag uitzoeken. Iets persoonlijks ook, zoals deze mooie gepersonaliseerde HIP slider armband, die ik helemaal naar wens kon samenstellen. Het is een mooie lederarmband, die ik zelf heb samengesteld met twee foto’s en twee sliders. Echt super bijzonder én ik ben Clipzz echt heel erg dankbaar voor dit mooie cadeau. 

Prachtig verpakt 

Nadat ik de envelop had geopend zag ik een prachtig verpakte armband en het oogt meteen heel erg luxe. Ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit van de armband, maar ook van de fotosliders. Je kan namelijk je armband zo personaliseren door fotootjes aan je armband toe te voegen, door een lederen armband kleur te kiezen, maar ook sliders met quotes of kleurtjes

We love it deze unieke HIP Slider armbanden! Wij hebben een aantal combi’s voor jullie gemaakt maar je kan natuurlijk ook ‘Your own’ HIP armband volledig zelf samen stellen! Jouw HIP armband is altijd echt ‘one of a kind’ en helemaal exclusief van jou :-).

Er staan een aantal combi’s op de website, dus je kan alvast kijken of je daar iets tussen ziet staan, of dat je een mix maakt van diverse bedels en een lederen armband naar keuze. Via deze link kan je even kijken naar de andere armbanden. Ik koos voor een grijze band, want ik ben dol op grijs

De lederen armband is van prachtige kwaliteit, net als de mooie sliders. Ik vind het een heel erg leuk concept en vooral dat je er ook nog fotootjes aan kan doen. Ik maakte een mooie combinatie van al een bestaande armband, die bij past én ik koos voor een foto van Tim en mij en van Simba.

Ik ben heel erg gelukkig met deze armband en iedere keer als ik naar kijk tovert het meteen weer een glimlach op mijn gezicht. Wat vinden jullie van dit soort armbanden? Zou het iets voor jou kunnen zijn?