• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Overig
Gilette Satin Care | Avocado Twist Scheergel

Gilette Satin Care | Avocado Twist Scheergel

Ik schrijf heel erg veel reviews, maar ik heb gewoon nog nooit iets over Gilette geschreven! Ik heb een hele gevoelige huid en mijn huid vindt niet alle scheergels, -mesjes & -apparaten even prettig. Ik probeerde de Gilette Satin Care | Avocado Twist Scheergel uit en was in ieder geval meteen verkocht door de heerlijke geur. 

Verpakking

De Gilette Satin Care Avocadao Twist is een licht geparfumeerde scheergel, die ook een lichtgroene kleur heeft. Ik vind het wel erg leuk dat de scheergel groen is, maar dat is natuurlijk maar een kleine toevoeging. De frisse geur van aloë vera ruik ik echt meteen. De verpakking van de Avocado Twist ziet er goed uit en ik vind het leuk dat er wat groen in de verpakking verwerkt is. Voor de rest is het gewoon een flacon waar scheergel altijd inkomt.

Deze scheergel van Gillette met Aloë Vera is speciaal ontworpen voor het scheren van de gevoelige huid. Deze licht geparfumeerde scheergel met geavanceerde smeermiddelen biedt de perfecte bescherming. Voorkom wondjes en sneetjes met Satin Care scheergel. Dit rijke schuim zorgt ervoor dat je huid zijdezacht wordt, elke keer als je scheert!  Voor de rest zijn de geuren jasmijn en sinaasappel ook licht aanwezig.

De Gilette Satin Care Avocado Twist Scheergel is in eerste instantie groen en als je de gel op je huid gaat insmeren dan komt er heel veel schuim vrij. Voordat ik ging scheren heb ik mijn benen ingesmeerd met deze Gilette Satin Care Avocado Twist Scheergel en dan komt er zoveel schuim vrij. Als ik mijn benen insmeer met deze gel dan vind ik het al heel erg zacht op de huid voelen. Ik kon heel erg gemakkelijk mijn benen scheren met behulp van deze scheergel. Mijn huid was na het scheren echt super super zacht en totaal niet geïrriteerd! Ik vind deze scheergel heel erg prettig en ideaal voor mijn gevoelige huid. Mijn benen worden vaak knalrood na het scheren en soms zelfs tot wondjes aan toe. Mijn huid is nu helemaal glad, haar vrij en super glad! Yeah ik ben blij met dit resultaat.

De Gilette Satin Care | Avocado Twist Scheergel kost normaal gesproken €4,29, maar is nu in de aanbieding voor €3,00 via de webshop DrogistPlein!

Tags: