• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Haat-liefde verhouding met het Nederlandse strand

Haat-liefde verhouding met het Nederlandse strand

Het Nederlandse strand is iets waar ik echt een haat-liefde verhouding mee heb. Ik vind het strand heel erg lekker, mits er wel een aangename temperatuur is en niet al teveel wind. In Nederland staat er al snel teveel wind waardoor ik het kippenvel al snel op mijn armen heb staan. Als ik dan in Zaandam de deur uitgaat en ik stap de auto weer uit op het strand dan merk ik meteen het enorme temperatuurverschil. Ik ging afgelopen weekend naar het strand en het was hier lekker weer zo rond de 25 graden. Ik twijfelde al enorm wat ik aan moest doen en ik was erg blij dat ik heb gekozen voor mijn lange jurk tot mijn enkels met een spijkerjasje. In de auto dacht ik nog even ‘hey ik heb helemaal geen bikini aan om te zonnen’.

Het dilemma wat je nou aan moet 

Toen ik de auto uit stapte was ik onwijs blij met mijn lange jurk en spijkerjas. De wind was een stuk sterker dan in mijn woonplaats en de wind was ook erg koud. In de duinen was het wel heel erg lekker, maar op het strand zelf stond er voor mijn doen veel te veel wind. Ik vind het altijd jammer dat het temperatuurverschil zo enorm groot kan zijn dat ik nog maar weinig keren heb meegemaakt dat ik het echt lekker vond op het strand. Op het Nederlandse strand dan. Ik vind het namelijk wel echt prachtig om bij het strand te zijn, om er lekker rond te wandelen en om te gaan lunchen op het strand. Het strand vind ik echt heel erg mooi en het liefst blijf ik ook nog om de zon te zien onder gaan.

Lekker lunchen op het strand

Omdat het op het strand te fris was verplaatste wij afgelopen zondag lekker naar een terrasje en ik kreeg natuurlijk meteen weer trek in eten. Ik ben dol op eten (misschien eens leuk om deze food confessions te lezen) en ik had opeens trek in patat. Ik heb het weekend enorm slecht gegeten en dat gebeurt al snel met mooie dagen bij mij. Dan ga je toch voor het makkelijke en dat is niet altijd gezond. Pizza, patat en barbecue in één weekend, dan mag best in de weekenden met mooi weer.

Jammer dat het strand niet wat lekkerder was het afgelopen weekend, want ik geniet graag van een dagje strand. Hebben jullie ook zo’n haat-liefdeverhouding met het strand?