• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Herfst | (Nieuwe) Yankee Candles

Herfst | (Nieuwe) Yankee Candles

Ik heb een aantal heerlijke Yankee Candles besteld. Nieuwe geuren, maar ook geuren die er al een langere tijd zijn, of die ik al een keer heb gehad zoals Blissful Autumn, die ik super lekker vind. Ik was al even in de herfst-stemming, tot het opeens weer warmer weer werd. Ik heb al zakken (chocolade) pepernoten gegeten, heel wat waxtarts gebrand, maar van de zon kan ik ook genieten. Vooral nu ik vakantie heb, dan gaat mijn voorkeur toch zeker uit naar wat zonuren. Even de fluffehvesten weer de kasten in en de zomerse geuren branden. Ondanks dat er van herfstweer even geen spraken is, toch mijn artikel over Yankee Candles.

Blissful Autumn

Eén van mijn favoriete geuren allertijden. Yankee Candle Blissful Autumn doet denken aan een frise herfstlucht met een fruitige wind uit de boomgaard, stevig en houtachtig.

Amber Moon

Yankee Candle Amber Moon is een betoverende allure van warme gouden amber met de toegevoegde intrige van patchoeli en sandelhout. Ik ben gek op deze warme geur, hmm <3

Camomile Tea

Yankee Candle Camomile Tea is een heerlijke, rustgevende geur van kamille en honing doordrengt met theeblaadjes en een vleugje citroenschil. Heerlijk als je even gestressd voelt, of een lekker rustig avondje wilt. Super lekker! 

Cranberry Ice

Yankee Candle Cranberry Ice ruikt als een verfrissende zoete vlaai van cranberries. Een koele, stimulerende stroom van beijsde rode vruchten getooid met een pittige zoetheid.

Christmas Rose

Yankee Candle Christmas Rose is een bloemige kerstgeur. Mooie vakantieherinneringen komen boven met de authentieke geur van delicate rozenblaadjes en een hint van dennengeur.

Mandarin Cranberry

Yankee Candle Mandarin Cranberry is een levendige, fruitige sensatie van zoete, zonnige sinaasappelen en scherpe pittige veenbessen. Een lekkere frisse geur, die ik ook meer vind passen in het voorjaar!

Berrylicious

Eén van mijn favoriete nieuwe geuren, is de heerlijke Berrylicious. Heerlijke zoete bosbessen gemixt met een warme vanillegeur. Het ruikt als heerlijke blueberrymuffins!

Cranberry Pear

Yankee Candle Cranberry Pear is een verrukkelijk geur van verse peren besprenkeld met decadente cranberry siroop. Yankee Candle Cranberry Pear behoort tot de groep fruit geuren van Yankee Candle. 

Black Plum Blossom

Yankee Candle Black Plum Blossom is een fruitige geur die ruikt naar de heerlijkverleidelijke nectar van mooie zwarte pruim bloesems met hints van witte muskus en vanille. 

A Child’s Wish 

Yankee Candle A Child’s Wish is een warme bries van zachte bloemen en verse groene velden vangt de zoete onschuld van spelende kinderen in de achtertuin. Yankee Candle A Child’s Wish behoort tot de groep floral geuren van Yankee Candle. Een frisse geur, die ik heb gebrand toen het weer wat mooier weer werd. Ik vind het een echte geur voor in de lente/zomer.

Ik ben zelf nog heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe geuren Honey Glow, Ginger Dusk en Wild Fig. Voor de rest heeft Sensational Home nog een aantal kerstgeuren waar ik graag kennis mee wil maken zoals Apple & Pine en Sparkling Cinnamon.

Conclusie:

Ik ben nog steeds gek op de Yankee Candles! Vooral in de herfst/winter brand ik er een heleboel. In de lente/zomer brand ik veel minder waxtarts. Ik word de laatste tijd weer helemaal gelukkig van de tarts. Berrylicious vind ik een super lekkere geur en Amber moon behoort ook tot één van mijn nieuwe favorieten geuren.

Yankee Candle Wax Tarts geven tot wel 8 uur geur af. De Yankee Candle Wax Tarts dienen in een geurbrander gesmolten te worden. Door het grote oppervlak geeft de wax tart een vollere intensere geur af dan een votive candle en daarom vind ik de tarts het prettigst! Ze geven toch lekker veel geur af, maar ze kunnen wel lekker afgewisseld worden. Als ik een large jar koop, dan word ik de geur op een gegeven moment een beetje zat. Met een Wax Tart heb je daar geen last van. 

Waxtarts kosten €1,79 per stuk op de website Sensational Home, waar ik altijd mijn tarts bestel!

Tags: