• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Kruidvat Professional Rotating Volume

Kruidvat Professional Rotating Volume

Ik ben helaas niet gezegend met perfect haar als ik uit de douche, of uit mijn bed kom. Ik heb haar wat lastig is soms krult, heel veel pluist en nooit goed zit. Ik heb er echt werk aan en ik kan niet met nat haar naar buiten gaan en weten dat het wel goed komt. Ik heb zelf de voorkeur om mijn haar gewoon te stijlen maar voor soms vind ik het ook wel leuk om mijn haar gewoon te laten opdrogen wat stylingsproducten erin te doen en een soort beach waves te creëren.

Kruidvat heeft sinds kort allemaal stylingstangen zoals deze fohnborstel maar ook een krul- of een stijltang. Ik ben zelf groot fan van de stijltang maar dat kost mij best wel wat werk. Dan borstel en fohn ik eerst mijn haar volledig droog en ga dan met de stijltang aan de slag. Niet al te best voor je haar in ieder geval. Ik heb zelf geen eerdere ervaring met een fohnborstel en deze van Kruidvat is dan ook mijn eerste ervaring met deze stylingtool.

De rotating volume borstel van Kruidvat

De rotating volume borstel van Kruidvat is zilver met zwart en oogt erg simpel. Wat mij allereerst opviel is dat er twee diverse borstel bijgeleverd worden maar beide zijn ze best wel groot. Ik had graag nog een andere kleinere borstel er bij geleverd gezien.

Daarnaast vind ik de volume borstel wel aan de zware kant en een hoop herrie maken. Het is geen geluidsloze borstel die je makkelijk even gebruikt terwijl je vriend nog slaapt.. Van mij mocht die wel wat minder herrie maken. Dat waren wat kritische puntjes maar er zijn ook genoeg positieve punten. Ik vind het een makkelijk apparaat met twee verschillende standen. Simpel in gebruik en doet wat die moet doen.

Ik vind mijn haar heel erg snel droog met deze fohnborstel maar moet nog wel wennen aan het stylen ermee. Mijn haar wordt nu nog best pluizig en ik krijg het nog niet helemaal goed in model. Het gaat al beter dan eerst dus het is ook een kwestie van oefenen.

De fohnborstel kost €24,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en online.

Ik heb gemengde gevoelens over de fohnborstel. Je merkt dat die toch van iets goedkopere kwaliteit is door de zwaarte van het apparaat. Ik ben best wel zwak en krijg al snel last van ‘spierpijn’ als ik de tang boven mijn hoofd houd. Ik vind de werking van de borstel wel super en mijn haar is heel erg snel droog. Aan het stijlen ermee moet ik nog even werken. In het begin was ik bang dat mijn haar compleet om de borstel heen gedraaid werd haha. In het begin is het wel even wennen maar daarna gaat het steeds beter!

Föhn en borstel je haar tegelijkertijd in de gewenste coupe met de Kruidvat Professional Roterende Warme Luchtborstel. Deze warme luchtborstel heeft twee verschillende standen en wordt geleverd met 2 opzet stukken.