• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
L’oréal Paris | Extraordinary Oil Masker-crème (nacht)

L’oréal Paris | Extraordinary Oil Masker-crème (nacht)

Eén van de ontdekkingen van ’15 voor mijn huid is toch wel de L’Oreal Extraordinary Oil lijn met daarin de voedende dagcrème en de gezichtsolie. Vooral de dagcrème vind ik heel heel heel erg fijn en L’Oréal heeft heel erg goed nieuws, namelijk dat er nu van deze lijn ook een nachtcrème is uitgebracht, maar die je ook als masker zou kunnen gebruiken als je huid écht wat extra’s nodig heeft. Toen ik dit goede nieuws op een event een tijdje geleden hoorde, stond ik al te springen! Ik ben erg onder de indruk van de Extraordinary Oil Masker-crème (nacht) en ik heb er nu een nieuwe favoriet bij! De geur moest ik toen echt aan wennen, maar nu vind ik de geur heerlijk en was ik gelukkig dat de nachtcrème dezelfde lekkere geur heeft.

Extraordinary Oil Masker-crème (nacht)

Het nieuwe masker crème op basis van Royal Jelly en essentiële oliën zoals Inperate Preciosa, lavendel en rozemarijn gecombineerd met kostbare oliën van muskusroos en Argan is een intens voedende nachtverzorging om een (droge) huid extra te voeden en natuurlijk herstel te ondersteunen. De crème is dan ook geschikt voor dagelijks gebruik als nachtverzorging en voor de zeer droge, kwetsbare huid zou je de crème enkele keren per week ook als masker kunnen gebruiken.

Ik gebruik het product het liefst als nachtcrème, omdat ik wel een droge tot normale huid heb. Mijn huid is eigenlijk redelijk normaal met hier en daar van droge plekjes. Het masker heb ik wel eens geprobeerd, maar ik merk dat het voor mijn huid net iets te voedend is op het moment, al zal het in de winter misschien wel weer nodig zijn voor m’n huid.

De crème als nachtverzorging is de manier hoe ik hem gebruik. Gewoon lekker een royaal laagje aanbrengen (nadat je natuurlijk je gezicht hebt gereinigd) en dan lekker gaan slapen. De geur is iets wat kruidig en daar staat de L’oréal Paris Extraordinary Oil lijn ook wel bekend om. Ik schreef het al eerder, maar de geur is niet iets wat ik meteen heerlijk vond. Ik moest er aan wennen en nu ben ik verliefd op de geur. Ik masseer trouwens wel de nachtcrème even over mijn gezicht heen in circulerende bewegingen. Ik begin met mijn wangen, voorhoofd en vervolgens de T-zone, waardoor de crème goed intrekt en je ook meteen een moment van heerlijke ontspanning hebt. Ideaal toch zo voor het slapen gaan?

De volgende dag voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ruik ik soms nog iets van de geur op mijn kussen hmm. Ik vind deze nachtcrème echt fantastisch en helemaal in combinatie met de dagcrème.

De creme is zoals je ziet lekker jelly en voelt wat dikker aan dan de dagcrème. Je zou er ook voor kunnen kiezen om dit product als masker te gebruiken en dat raad ik je aan als je echt een extreem droge huid heb of als het straks wat kouder is. Breng een royaal laagje aan op een gereinigde huid en laat dit gedurende tijd een paar uur intrekken. Ik zou het zeker wel zo’n 30 minuten lekker laten intrekken en het vervolgens nog iets wat meer uitsmeren als nachtcrème en dan lekker je in bed in duiken. De rijke textuur hult de huid in een zijdezachte sluier en je huid voelt zo lekker zacht aan! Je droge huid krijgt extra voeding en het voelt lekker comfortabel aan op de huid tijdens de nachtrust.

Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik echt heel erg positief! De dagcrème vond ik al heel erg lekker en ik ben heel erg blij dat L’oréal de Extraordinary Oil lijn heeft uitgebreid. Er is niet alleen maar een nieuwe nachtcrème, er is ook een reinigingsmelk met olie uitgekomen (€6,99) en die wil ik nog heel graag een keer proberen. Zodra ik deze in de winkel zie, zal ik deze meenemen voor een review en hopelijk ben ik daar net zo enthousiast over al de andere producten.  De L’oréal Paris Extraordinary Oil Masker-crème (nacht) €16,99 is niet de goedkoopste nachtcrème, maar ik vind het de prijs zeker waard. Nog leuker is dat L’oréal regelmatig acties houdt waardoor je het product vast als je even goed oplet op de acties, voor goedkoper kan scoren.

* Ik heb de nachtcrème ontvangen ter review 

Tags: